Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
válasz
balazs1956 #3278 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=fjcOzopFFzg
Itt egy más hardvert instalál a fickó, de az elv hasonló.
Keress egy drivert ami akármelyik windowshoz jó.
És telepítsd fel.
Nekem a HP Desigjet 230 Win 2000 driverrel fut win 10 alatt.Thrawnad
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
balazs1956 #3278 üzenetére
Most tettél szert erre a készülékre és első install lenne, vagy korábban működött és egyszer csak megállt?
-
balazs1956
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #3277 üzenetére
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
balazs1956 #3276 üzenetére
Furcsa hogy felismeri, és ennek ellenére nem megy:
- függő windows frissítés is csinálhat hasonlót, először ezt nézném meg
- dot4 hiánya
- túl hosszú usb kábel miatt is szoktak bizonytalankodni -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!
Adva van egy amúgy hibátlan HP laser jet 1018-as lézerprinter.
Az operációs rendszerem win 10/64
A windows látszólag felismeri (telepít majd kiírja, hegy az eszköz használatra kész stb.
Ennek ellenére a hardver és nyomtatók oldalon úgy szerepel mint "nincs megadva"
és nem is nyomtat semmit
Mindent próbáltam, segítség kéne.Előre is köszönöm szépen
-
Z0lee
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám egy HP Officejet 6500 - E709n nyomtatóval.
Már egy ideje áll a szekrényen azzal a hibával, hogy nem jól húzza be a lapot, vagy nem megfelelő minőségben (nem kaptam pontos leírást...). Ezt takartam volna megnézni, hátha tudom orvosolni a problémát.
Az első bekapcsolás óta, mióta nem volt használva nem csinál mást mint villog az egész nyomtató, mint a karácsonyba izzó és azt írja, hogy kapcsoljam ki, majd be a nyomtatót...
Ezt már megtettem töbször is, áramtalanítással és power gombbal is, de ugyan ezzel a hibával kapcsol be újra és újra.Hasonlóval találkozott-e már valaki illetve van-e rá költséghatékony megoldás?
Köszi előre is a segítséget!
-
Mázli01
kezdő
Halihóó
Nem tudom jó helyre írok-e De olyat lehet csinálni h pl Egy HP deskjet advantage 1515 All In One nyomtatóba teszek egy [eredeti (színes)] patront és egy [utángyártott (fekete)] , aminek más a térfogata?
Vagy jobban járok ha színesből is xl-eset veszek? az a tuti?
Utángyártott patront ugyanúgy lehet tölteni? -
csbika
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #3272 üzenetére
Nagyon jó ötlet! Köszönöm szépen a segítséget
-
csbika
csendes tag
Sziasztok!
HP deskjet 3325 nyomtatóm (tudom, nem mai darab...) tegnap először nem akart lapot beszippantatni. Hamar lekaptam a fedelét és arra lettem figyelmes, hogy a fogaskerék a tengelyen csak csúszik... :/ szóval ez a bizonyos fogaskerék megrepedt:
Ezzel mit lehet kezdeni? Ragasztgatni? Gondolom alkatrészt már nem igazán találok...
Előre is köszi -
8
senior tag
válasz
banki_atis #3269 üzenetére
9 évvel ezelőtti vevőjének biztosan rengeteg tonerre van hozzá szüksége
-
l.kiss
tag
Sziasztok,
Otthoni használatra keresek multifunkciós laser nyomtatót, amit eddig szimpatikus az a HP LaserJet Pro M102w illetve a HP LaserJet Pro MFP 135w.
Melyiket érdemesebb? Mi a különbség, mert kb. hasonló árkategória?
Van esetleg hasonló termék? -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Van egy HP 4528-as multim. A problémám a következő: ha nyomtatni szeretnék a színes dokumentumokat fekete-fehérben nyomtatja ki. Mikor rányomok a nyomtatás gombra és feljön a panel, ott azt látom, hogy szines...
Mit kellene megnéznem?
-
vycman
tag
Sziasztok!
Újabban azt csinálja a HP Deskjet F2280-asunk, hogy a Color és a Black/Photo led is villog folyamatosan, E betűt is kiírja, és nem nyomtat, pedig van benn patron, igaz csak fekete és u.gy! Nemrég vásároltuk az XXL-es patront, előtte is ilyen volt benne, ugyanonnan véve, nem hiszem, hogy az a probléma. Esetleg van valami ilyen típushibája ennek és most adta fel a szolgálatot? Van valami amit megpróbálhatok? Köszi. -
4dim
csendes tag
Ha a kepernyon zold hatterrel megjelenik az 12345 felirat az mit jelent?
-
4dim
csendes tag
photosmart d7360 nyomtato vadonatuj de nincs meg hozza a bevezeto cartridge keszlet amit vasarlaskor adnak hozza. Hiaba vannak benne tiszta uj belevalo HP patronok nem indul el cartridge hibat jelez meg sosem volt hasznalva hogy lehetne potolni azokat a bevezeto festek cartridgeket ami a beuzemeleshez az elso elindulashoz kell? azokkal kellene eloszor inicializalni vagy mit Lehet azokat utolag potolni valahonnan? Vagy el tud indulni azok nélkul is valahogy?
-
feel2006
tag
Köszönöm a korábbi segítséget.
Meglett a 1022 utódja, egy HP Color LaserJet cm1312 MFP személyében, fél év garival, 60-40%-os tonerekkel. (a multi funkció döntött mellette + a fél év gari, és hogy 7-8eFt körül vannak a színes 1300 oldalas tonerek hozzá)Viszont lenne is kérdésem rögtön, valaki jártam Debian 10 CUPS-ban?
Feltettem a nyomtatót bele, Win-ről ráküldve szépen nyomtat is, ezzel nincs baj, csak:
- ha win-ben fekete/fehéret választok, akkor is színes nyomat esik ki. +
- Win-ben CUPS alatt nem tudok szkennelni, mintha nem lenne.Ez a két probléma egy win10-re kötve nem áll fen, tehát biztos én vagyok a béna valahol, de nem jöttem rá még hogy hol. Köszi előre is.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
feel2006 #3259 üzenetére
Az biztos, hogy a tintásokat rendszeresen kell használni, de az Epson külső tintatartályos rendszere jóval kedvezőbb fenntartási költséget eredményez mint bármelyik otthoni színes lézer.
Ami lényeg: Q2612a-t megzabáló gépekkel nem fog versenyezni semmi. Azok annak ellenére hogy kicsik, majdnem az örökkévalóságnak készültek. A mai gépeket sajnos nem biztos hogy 5-10 évre veszed. A garanciaidő tuti, a többi "ajándék".
Linuxban sajnos nem vagyok otthon. Típust nem tudok mondani, annyi a lényeg, hogy külső tintatartályos legyen + ezek szerint figyelned kell a Linux "kompatibilitásra" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest