Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robar
csendes tag
válasz
vágányzár #28 üzenetére
Szia.
Engemet is foglalkoztat ez az érdekes dolog, de sajnos idő hiányában nem tudok igazán utána nézni. Csodálkozom az eseten, de azt mondják a nálam idősebbek és tapasztaltabbak, hogy nem ez volt az első ilyen eset. Jó volna, ha utána tudnál nézni, mint ahogy írtad és megosztanád a szerzett infókat velem is.
Egyébként hogy vagy? Kijózanodtál-e már? Vagy van még gin az üvegbenVigyázz nehogy tintagombát egyél italra(ez vicc volt).
Gombás szakkönyvem sajnos csak egy van, igaz színes fotókkal van ellátva, de valahogy nem igazán hasonlítanak a gombák benne a valódi énjükre. Én soha sem könyvek után mentem, ha meg akartam ismerni egy gombát. Kint az erdőn nagyapám segítségével tanultam meg és ismertem meg a gombafajtákat. Szerintem az a legjobb módszer a megismerésükre, ha az ember ott a saját környezetükben látja őket, és ismeri fel a különböző tulajdonságaikat. Erről mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest