- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robar
csendes tag
válasz
vágányzár #28 üzenetére
Szia.
Engemet is foglalkoztat ez az érdekes dolog, de sajnos idő hiányában nem tudok igazán utána nézni. Csodálkozom az eseten, de azt mondják a nálam idősebbek és tapasztaltabbak, hogy nem ez volt az első ilyen eset. Jó volna, ha utána tudnál nézni, mint ahogy írtad és megosztanád a szerzett infókat velem is.
Egyébként hogy vagy? Kijózanodtál-e már? Vagy van még gin az üvegbenVigyázz nehogy tintagombát egyél italra(ez vicc volt).
Gombás szakkönyvem sajnos csak egy van, igaz színes fotókkal van ellátva, de valahogy nem igazán hasonlítanak a gombák benne a valódi énjükre. Én soha sem könyvek után mentem, ha meg akartam ismerni egy gombát. Kint az erdőn nagyapám segítségével tanultam meg és ismertem meg a gombafajtákat. Szerintem az a legjobb módszer a megismerésükre, ha az ember ott a saját környezetükben látja őket, és ismeri fel a különböző tulajdonságaikat. Erről mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest