Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen! Nem hittem hogy lesz ilyen topik, de mégis. Már a halálomon vagyok, hogy nem tudom az egyik film címét. Mentsetek meg!
A film egy 2000-es évek elejei (rugalmasan kezeljétek a dátumot ) vígjáték, ilyen vadkanok meg én és én meg a tehén "szintű".
Tehát amikre emlékszem a filmből:
- egy baráti társaság egy nagy kastélyszerű (hát amerikában az az átlagos gazdag családi ház) házba tartandó esküvőre hivatalos (az esküvő sem tuti ), ami nagyon megmaradt, hogy az egyik srác néger közülük és a többiek megdumálják, hogy adja ki magát a híres alsógatya-modell-nek, hiszen a plakátokon a modell arcát úgysem mutatják. Csakhogy a gatya-modellnek van egy piercing a mellbimbójában, ezért a néger srácnak is be kell tenni egyet, hogy hiteles legyen a csajok előtt. Később egy incidens során amikor a srác ki akar mászni az emeleti ablakon valamibe beleakad a mellbimbó-piercinge és leszakad a mellbimbója, aztán elkezdik keresni a leszakadt mellbimbót, asszem utána viszik a kórházba.....- a másik ami még nagyon megmaradt a filmből az egy csaj, akinek majd a fél testére (asszem ) egy kigyó van tetoválva.
Örök hálám annak, aki emlékszik erre a filmre. Big THX.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz eziskamu #31775 üzenetére
Aha, csak az a topik már 2004-ben kihalt kemény 25 hsz után. Azért bátorkodtam ide beírni, mert láttam, hogy az egyik előttem szólónak is sikerült segíteni (ő pl. két filmhez is segítséget kért). Nagyon hálás lennék, ha valaki mégis tudna nekem ebben a topikban segíteni.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Viszlát #31777 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálkozok ott a "problémámmal", de ha valaki itt tudná nem lenne rossz.
ui: nem igaz hogy senkinek sem rémlik, pedig k.rva vicces vígjáték volt, mondom ilyen vadkanok szintű, na mind1[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz eziskamu #31779 üzenetére
Hát igen, hacsak egy szereplőnek is tudnám a nevét már rég megtaláltam volna a filmet, de sajna csak a történet eme vicces része maradt meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Mobil flották
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs