Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
eziskamu #31775 üzenetére
Aha, csak az a topik már 2004-ben kihalt kemény 25 hsz után. Azért bátorkodtam ide beírni, mert láttam, hogy az egyik előttem szólónak is sikerült segíteni (ő pl. két filmhez is segítséget kért). Nagyon hálás lennék, ha valaki mégis tudna nekem ebben a topikban segíteni.
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen! Nem hittem hogy lesz ilyen topik, de mégis. Már a halálomon vagyok, hogy nem tudom az egyik film címét. Mentsetek meg!
A film egy 2000-es évek elejei (rugalmasan kezeljétek a dátumot
) vígjáték, ilyen vadkanok meg én és én meg a tehén "szintű".
Tehát amikre emlékszem a filmből:
- egy baráti társaság egy nagy kastélyszerű (hát amerikában az az átlagos gazdag családi ház) házba tartandó esküvőre hivatalos (az esküvő sem tuti), ami nagyon megmaradt, hogy az egyik srác néger közülük és a többiek megdumálják, hogy adja ki magát a híres alsógatya-modell-nek, hiszen a plakátokon a modell arcát úgysem mutatják. Csakhogy a gatya-modellnek van egy piercing a mellbimbójában, ezért a néger srácnak is be kell tenni egyet, hogy hiteles legyen a csajok előtt. Később egy incidens során amikor a srác ki akar mászni az emeleti ablakon valamibe beleakad a mellbimbó-piercinge és leszakad a mellbimbója, aztán elkezdik keresni a leszakadt mellbimbót, asszem utána viszik a kórházba.....
- a másik ami még nagyon megmaradt a filmből az egy csaj, akinek majd a fél testére (asszem
) egy kigyó van tetoválva.
Örök hálám annak, aki emlékszik erre a filmre. Big THX.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest