Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Üdv!
50k-ig bezárólag szeretnék fejhallgatót. Nagyrészt játékra és filmre használnám. Hordozhatóság nem fontos, inkább masszív legyen. Circumaural kialakítást preferálom, viszont hogy nyitott vagy zárt az rátok bízom. Több gamer fejhallgató is megfordult nálam, jobb-rosszabb, de most kicsit komolyabb hangzásra vágyom. Remélem ennyiből megoldható.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
Erre esetleg valaki?
-
CsonkaImo
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ. Este tudom csak megnézni a fejhallgatókat. Valószínű lesz még kérdésem, szóval írok még. A bakiért pedig elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Üdv!
Nem rég kértem segítséget fejhallgató választáshoz. Az ajánlottak közül a Beyerdynamic DT 770 Pro jön be legjobban. Kérdésem, hogy melyik verziót érdemes vennem(32, 80 vagy 250 Ohm-os), ha zenén kívűl játékra és filmre is használnám. Esetleg ha van még 50K-ig, jöhetnek a javaslatok.
Ami viszont nem teljesen ide tartozik, hogy egy Creative Sound Blaster Zx hangkártyával használnám. Jó lenne ez hozzá, és kell e külön fejhallgató erősítő? Ha igen abból milyet? Bocsánat a sok kérdésért de teljesen laikus vagyok a témában.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz sanyi32 #33036 üzenetére
A fentebb linkelt hangkártyát meg mondjuk egy ilyen "erősítőt" tudnék venni hozzá. Késöbb sem tudnék jobbat mert PC-hez használnám, a hely meg szűkös. Illetve az egészre szánt összeg is.
Most van egy CM Storm Sirus 5.1-es fejhallgatóm, amit a mellékelt konzollal használok.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
Sajnos ezeket nem tudom honnan lehetne beszerezni. Lehet az lesz, hogy egyenlőre csak hagnkártyát veszek, aztán spórolok egy minőségi erősítőre? 25K körül már lehet kapni? Illetve a hangkártya jó lesz e amit kinéztem?
daneel92: Itt tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Üdv ismét!
Most már csak egy megerősítést kérnék, hogy a Beyerdynamic DT 770 Pro akkor jó választás játékra és filmre? Illetve a busszus erőteljes e? Mert akkor rendelném is.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
A topic tanácsára megvettem a Byeredynamic DT 770 Pro-t, és csak annyit mondhatok: te jó ég! Első komolyabb fejesem, és tudom nem a legjobb kategória, de számomra tökéletes a hangzása. Olyan hangokat hallok zenék alatt amit eddig még nem. Egyenlőre egy Creative Sound Blaster Zx hangkártyával használom. Jövőhéten tudom kipróbálni erősítővel, de így is hihetetlen élményt nyújt. Szóval köszönöm szépen a segítséget!
-
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Beyerdynamic DT 770 Pro-nak hogy tudom tisztítani a párnáit? Hivatalos oldalon nem túl részletes a leírás. YouTube-on se találtam videót róla. Bár ha bonyolult leszedni akkor lehet hagyom is inkább.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Kompakt, hordozható fejhallgatót keresnék 50k körül. A forrás egy Sound Blaster E5 lenne. Zene, film illetve némi játékra is használva lenne. Fontos a tartósság, és természetesen a hangminőség. Ajándékba lesz, az eBay-ről szeretnénk vásásrolni, pontosabban Angliában.
A jövőbeli tulaj mióta meghallgatta a Beyer DT 770 Pro-mat, azóta szeretne egy komolyabb HiFi fejest, így szerintem ennek a karaktere megfelelne neki. Viszont mivel hordozná is, így valamivel kisebb méretbe kellene gondolkozni, de hasonló masszív kialakítás és kényelem jó lenne. Fület körülölelő kialakítással.Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
És a Custom One Pro Plus-ról mi a véleményed? A kompakt méretet beáldoznám, inkább legyen csak masszív.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Kimostam a DT 770 Pro fülpárnáját, és sajnos visszarakáskor elhasadt a bársony. Rajta van a fejhallgatón, szóval használható, de nagyon bánt. Vennék helyette újat, csak a gyári 7000ft ami nekem elég sok. Mit gondoltok az után gyártott párnákról? Nagy különbség lehet minőségben? Szintén bársonyt vennék.
-
CsonkaImo
addikt
Megérkeztek az új párnak a DT 770 Pro-hoz. Igaz nem pont ehhez a fejhallgatóhoz van, de gond nélkül ráment. Valamelyik régebbi típusé lehet, kicsit magasabb mint a gyári. A lényeg, hogy hangzásban ugyan ott vagyok és legalább Beyerdynamic, nem valami no name kínai cucc. Innen vásároltam, ennyiért szerintem bőven megéri. Ezúton is köszönet Bodz-nak a segítségért !
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Beyerdynamic Custom Street-tel van valakinek tapasztalata? Kényelem és tartósság érdekelne elsősorban, illetve pár szó a hangjáról is jól jönne. Telefonhoz kellene, egy Lumia 930-cal használnám.
Segítséget előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Fejhallgató bejáratáshoz kellene pár tipp. Kell valami külön hang-anyag vagy elég ha egy hosszabb lejátszási listát berakok? Illetve milyen hangerőn és meddig érdemes járatni? Egy Beyer Custom Street-ről van szó, nem tudom igényel e különösebb startot.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Sennheiser Momentum 2.0-ról van valakinek tapasztalata? Az over ear típus érdekelne. Mobilhoz használnám, utazáshoz meg munkába, illetve PS4-hez. Van egy Sound Blaster E1 erősítőm is. Anyagminőség videók alapján jónak néz ki, de hátha van valakinek innen személyes tapasztalata. Egy Beyerdynamic Custom Street-et váltana, mert az másfél év alatt eléggé legatyásodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest