Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Leigazoka
tag
Igaz, nem fejes, de nézz magyar tesztet az Audio Hungary qualiton 50 csöves erősítőjéről. Na annál semmi sem mindegy. Olyan válogatós, hogy be......rsz. Kábel, hangfal dac... instant reakció, ha valami nem stimmel.
+ ahhoz, képest, hogy magyar 2M ft.Igaz 50 W létére.. 75W on is 1% alatt van a torzítása.
-
Bodz
nagyúr
Persze.
Ngyon sok félére lehet cserélni. Konkrétan én olyan oldalt még nem találtam, ahol többet is összehasonlítanának. Ha nem tudod maganak megcsinálni, akkor esetleg érdemes lehet megkérdezni az illetőt, akit nemrég linkeltem, vagy darvinya, esetleg fejhallgatószervíz.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Nem ismerem ennek Recon3D-nek a hangját, de DAC fronton ez a LogiLink az egyik favorit: [link]
Esetleg lehet próbálni Presenter3 erősítőt hozzá, erre van 1 hét meghallgatási garancia. LM6172 műveleti erősítő szokott jó lenni a Beyerekhez, ezzel érdemes kérni: [link]
Ez az idevágó topik: [link][ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
-
Spíler
őstag
Itt van nem eredeti,ha ez is jó,bár én az eredetit venném.
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
törölt tag
Ezt szerintem érdemes megpróbálni, az eredeti plüsshöz képest jelentős előrelépésként éltem meg természetességben, főleg a magastartomány változik előnyére. Annyi, hogy azt a hangszóró előtti vékony "hártyát" érdemes körbevágni, eltávolítani. A szállítás kb. 3-4 hét, de az egész csak 828 Ft. Az olcsósága ellenére nem sikerült még elszakítanom, pedig párszor került már le-fel, mikor hasonlítgattam. Mondjuk én egy 770 editionre tettem. Más bőrpárnát nem is néztem, de így most tetszik, harmonizál, zenei az eredmény, így nem is nagyon gondolkodom cserében. Ami azt illeti, rendeltem 2 hete még egyet tartalékba.
-
törölt tag
Gyári bőrpárnát én sajnos nem próbáltam, de majd idővel arra is sor kerül talán.
Nekem már eléggé ellaposodott a gyári plüss az évek folyamán, de még így is jelentős maradt a magaskiemelése (lehet mondani, hogy a plüss párna itt a korral nemesedik). Szóval teljesen újakat összevetve még jobban kijönne a bőr és plüss közti különbség. Persze valakinek jobban tetszik a plüssel, de azt nehéz lenne ráfogni, hogy az a valósabb, természetesebb. -
contaxg
veterán
Ó bakker.... ez rendesen kiment a fejemből
A lényeg, hogy le tudjuk bontani az egyik fejesről, de majd írok holnap e-mailt.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest