-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor_alpha
tag
Köszönöm az összefoglalót, nem tervezek egérpadot venni mostanában, különben egy viszonylag kommersznek számító X-ray Thuner 8-ast használok évek óta, teljes megelégedéssel, és igen a merev egérpadokat kedvelem főleg, mivel laptop mellett gyakran jól jön, hogy méretre kisebb mint a notebook, és ha szükségem van egérre az ég világon bárhol egyenes felületet ad.
Az üvegpadot azért említettem, mert manapság egyre ritkább, de sokan azért még így is nagyon szeretik, anno alkalmam volt a legtöbb egeret és egérpad kombinációt kipróbálni, akkor még komolyabban számított nekem is aktív versenyszerű játéknál, hogy mi mennyire csúszik, kopik és mik a tulajdonságaik, mára már inkább rokongyerekeknél nézegetem meg csak őket, ottani tapasztalat, hogy a szivacsszerűek esetében nagyon nagy az elhasználódás, szamárfül morzsolódás. Drágább kategóriára gondolom ez annyira nem jellemző.[oWn]f4te: Igen zabálják a teflon skatet ezt elismerem, ezért szoktunk rá anno a felragasztható teflon szalagra, úgy viszonylag tűrhető volt árban is.
Az izületnek nem tudom mennyire árt, a fenti corepad elég hamar átvette a testhőt a felület nagy részén, engem csak a lekerekítetlen pereme zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest