Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
10000

-
holozis_HUN
addikt
-
-
Djsaba
senior tag
-
Vanir
veterán
Új Artisan padok: [link]
-
stefyY
őstag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Nagyobb, mint az asztalom, most bontottam ki...

-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! A Roccat Taito Control Mid és a SteelSeries Qck+ közül ti melyiket választanátok?
-
ribizly
veterán
válasz
Tomcsikk
üzenetére
Ez pontosan úgy van, ahogy írtad. A G-SR egy kicsit jobban control, amíg a QCK+ Limited jobban speed pad.
Én mondjuk a speed padokat preferálom és van / volt mind a kettő.
Kb. azonos minőségben "tapadnak" az asztalhoz (nálam mind a kettő kicsit csúszkál), szóval az aljuk nem olyan nagyon jó.
A Zowie széle irritálta a csuklómat. A QCK+ Limited viszont nem, ahogyan a Razer Goliathus Large sem.
Így én mondjuk mindenképpen a QCK+ Limited-et javasolnám. -
Tomcsikk
csendes tag
Sziasztok!
Egy Steelseries Rival 310 es egérhez keresnék egérpadot. Legfőképpen alacsony DPI-n játszok szóval nagyobb egérpadokon gondolkodom. A qck+ limited edition és a zowie g-sr ben gondolkodok de nem nagyon tudok dönteni mivel nem nagyon találtam sehol összehasonlítást erről a két egérpadról. Azt olvastam, hogy a qck+ limited nagyon csúszós és gyors a zowie pedig sokkal lassabb. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Előre is köszönöm! -
mcmike
őstag
-
mcmike
őstag
Tegnap végre megérkezett a HyperX Fury S Pro egérpad. Rövid észrevételek 2 óra BF1 után:
- tényleg lassabb / "kicsit kontrollosabb" a mozgás a Razer Goliathus Speed-hez képest
- az alsó gumirozott felület nem tapad olyan jól mint egy Razer Goliathus vagy Steelseries QCK esetében. Játék után vettem észre hogy elmozdult az egérpad.
- oldal bevarrás minősége szintén nem éri el a Razer Goliathus minőségétA fentiektől eltekintve elég korrek egérpadnak tűnik, különösen ennyiért. Viszont ha valaki éppen Razer Goliathus és HyperX Fury S Pro között vacilál, én személy szerint az előbbit választanám.

-
noby
aktív tag
sos egérpadot keresek egy asus strix impackthoz mivel most nincs semmim de egy fehér a4es lapot tettem alá tökéletes de azért valami jót ajánlanátok
ezek szerint nem kell drága... -
Vanir
veterán
Roccat Kanga valszeg erosen nem ajanlott, havernal kerek ket honapot birt. Elotte QcK-t nyuzott sok evig, annak semmi baja nem volt nemi kopastol eltekintve.
-
stefyY
őstag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
mekkoraaaaaaaaaaaaaaaaaa

-
Nordekk
tag
Sziasztok!
Logitech G203 egérhez vettem egy Logitech G640 padot. Ez előtt egy Asus Cerberus volt az egér alatt. A lekövetés az sokkal pontosabb a G640 esetében, de a súrlódás sajnos sokkal nagyobb mint az Asus-on. 3 nap telt el de még mindig nem tudtam megszokni. Az lenne a kérdésem ,hogy a szilikon spray trükköt érdemes lenne-e kipróbálnom erre a padra? Egyébként CS-re használom elég alacsony DPI-on. Köszi előre is! -
mcmike
őstag
Sziasztok,
Sokat vacilláltam hogy vegyek-e új padot a meglévő Razer Goliathus Speed helyett, és végül úgy döntöttem hogy kipróbálok egy lassabb padot. Visszaolvasgatva, általános ökölszabály szerint (rule of thumb) az alacsonyabb sense-hez (nekem 1200 / 1300) a lassú / közepes padok "illenek". Nagyon tetszett a Corsair MM300-asa, de ugye az is gyors kategória, kb. mint a jelnlegi. Ezért gondoltam beruházok egy Kingston HyperX Fury S Pro-ra. Az asztalom sajnos elég kicsi, ezért maximum az M-es méret fér el. Hamarosan beszámolok a tapasztalatokról, hogy miben másabb mint mondjuk egy Razer Goliathus Speed.

-
dobragab
addikt
válasz
pityuszan
üzenetére
Osszefoglalo:
Padok tisztítása
Szövet / hibrid: hideg / kicsit langyos vizet szépen facsarjunk rá, a meleg víztől hullámossá válhatnak, puha szivaccsal finoman, szálirány mentén törölgessük meg, majd hagyjuk száradni. Némelyik padot lehet 30 °C-os kímélőprogramos mosással is mosni (pl. SS QcK, Corepad C1).
Alternatív tisztítási módszer: jaffa 2843 ragszalagos trükkje.
-
pityuszan
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, akinek már volt vele dolga tudna ajánlani valami módszert Zowie G-SR pad tisztítására?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
stefyY
őstag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
milyenmilyenmilyenmilyen

-
válasz
sketchifun
üzenetére
-
Na ma meg jött a COUGAR Speed 2 Medium egérpad,így elsőre nem is rossz a cucc

-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Egérpadot vennék. Vagyis szeretnék.
Az asztal zsír új, egyedi, fehér felüleű design bútor, rá kellene vigyázni.
Olyan padot szeretnék, ami egér és billentyűzet alá is elér, tehát azt a bazi nagyot.
Egér az most egy Hama, majd idővel cserélem valamilyen Logi-ra, egyenlőre marad.
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy Roccat Taito mid size egérpadot használok, megelégedettséggel. Ellenben a felső szövetréteg kezd elválni, így keresném az utódot.
Méretileg a 400x320 ideális. Az ajánlott listát végigfutva 1 valamit nem látok feltüntetve, mégpedig, hogy melyik varrott szélű, hétha tartósabb. Tudnátok ajánlani valamit ennek mentén? Az alap kérdésekre a válasz:1. Mennyi a keret? Nincs szerintem felső keret, ha jó a termék, a mostani is sokáig kiszolgált
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet? Használt nem, külföld igen, de a hazai sem gáz
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol? Mint írtam, a mostani ok, ennél sokkal nagyobb nem fér el. 800 dpi körül szoktam az egeret használni.
4. Milyen egérrel fogod használni? Most egy A4Tech X-710BK, de idén lesz cseréve egy razer da elite-re elvileg
5. Van-e valami konkrét preferenciád? Csak szövet, és varrott szélű jó lenne. A mostani vastagsága(5 mm) is ok, ehhez hasonló jó lenne.Előre is köszi

-
stefyY
őstag
-
válasz
ribizly
üzenetére
Nos addig bogarásztam,míg találtam medium méretet jó árban és elméletileg még a héten itt kéne lennie,ha nem akkor is jó árban sikerült szerezni.Csináltam egyébként mind három méretről karton papír sablont és fel tettem az asztalra,hát a large az hatalmas lett volna meg esztétikai dolog annyi lett volna itt ott lógós lett volna a smal nem rossz de kicsinek találtam,viszont a medium méret na az volt a leg kényelmesebb éppen elég hely ugye nagy dpi vel játszok szóval nem mozgatom át az egészet kényelmes is így azt rendeltem.
-
ribizly
veterán
-
Egér padnál érdemes olyat kérni,hogy háztól házig garancia?
-
Értem,de ha amit írtam itt ott kicsit le lóg felém az asztalról az gáz?Mert felőlem az asztal lap enyhén hajlított az asztalon meg monitort tartó van ami két bútorlappal csatlakozik ezek miatt nem menne feljebb az az ugye az egér pad 400mm a monitortató talpaitól meg az asztal széle385mm kb középen meg 370mm
-
Mennyire gáz ha egy két ponton az egérpad egy lelóg vagy 1,5cm et az asztalról ezt egy 450x400x5mm egérpadra gondolom COUGAR Speed 2 large?
Csak azért kérdeztem mert találtam egy cougart large egérpadot ami szinte verhetetlen áron van és az asztalomon van egy monitortartó rész ami miatt nem mehet feljebb és az asztal lapom meg kicsit felőlem úgy görbül mint egy penge és így 1,5-2cm a lelógás bizonyos pontokon,de a medium mindenhol bőven drágább a large meg min 4000Ft itt meg elég jó ára van.
Egyébként a körméret a 450x400?Vagy átlósan van számolva vagy az a nyíl csak az egerek mozdítását mutatja a képen? -
Vanir
veterán
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Én személy szerint nem vennék fehéret, mert sokkal hamarabb elkoszolódik. Szenzorilag szerintem nem lesz probléma vele. Amúgy a 2017-es Taito-k nagyon jók, ha kicsi az árkülönbözet, akkor jól jársz azzal is.
-
Vanir
veterán
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Nem függ semmi a márkától, jó lesz a Glorious, ár-értékben eléggé verhetetlen. Vagy Dream Machines DM Pad XL.
-
This_is_Ice
tag
válasz
This_is_Ice
üzenetére
Annyit még találtam, hogy a Glorious-t mindenhol istenítik, nekem is szimpatikus, viszont sok helyen írják, hogy Roccat egérhez nagyon ajánlott a Roccat pad...

-
This_is_Ice
tag
Tisztelt fórumtársak!
XXL egérpadot szeretnék, a tanácsotokat kérném ezzel kapcsolatban. Három kiszemelt van:
-Glorious XXL Extended
-Roccat Kanga
-Roccat TaitoJelenleg egy Tesoro Aegis-t használok, szövet felület, gumi talp, nem lenne baj, ha az új hasonlítana anyagában, de az sem baj, ha nem. Kipróbálni egyiket sincs lehetőségem. Az ár miatt a Kanga a legszimpatikusabb, de semmi egyéb kapaszkodóm nincs, a segítségeteket kérném!
-
mcmike
őstag
Köszi előre is a lehetőséget, még rágódom majd a dolgon. Az a baj hogy ha meg lejjebb veszem a sense-t akkor meg "nem érek oda időben" ahova kellene. Lehet hogy csak a polling rate-et kellene visszatolni 500-ra? Akkor jobban elfedi a kisebb emberi hibákat, csak akkor meg a pontosságból is vesztek...

Szóval nem tudom. Még próbálgatom este.

-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Van egy Razer DeathAdder Black egerem, hozzá tartozó Razer Goliathus Speed egérpaddal (részletes konfig adataimnál). Néha az az érzésem hogy túl gyors az egérpad és nem tolerálja a kisebb emberi hibákat, mint pl.: amikor sniperrel vagyok BF1-ben, és a gomb lenyomásakor egy kicsit elmozdul az egér az már pont elég ahhoz hogy mellélőjek az ellennek...

Javulhatna ez a dolog egy közepes sebességű egérpaddal? Vagy már egyszerűen csak öregszem, és fogadjam el hogy ennyit tudok...

Kíváncsiság képpen érdemes lenne kipróbálni valamilyen más egérpadot? Itt sokan a Steelseries QCK limited-et mondogatták. Lesz ebből még rendelés? Az Medium sebességű szövetpadnak minősül ugye?

Előre is köszi a válaszokat...

UI: jelenleg ezt használom 1300dpi / 1000MHz polling rate, minimális (1/10) acceleration
-
ribizly
veterán
válasz
tarti19
üzenetére
Tegnap írt vissza a support, hogy nem tudnak belenyúlni (még) a rendelésekbe. De mondjuk már mindegy is, mert előbb ért ide a csomag, mint a válasz tőlük. Szóval sorry, de sajnos nem tudtam már hozzácsapni. Majd legközelebb.

Sorry, hogy 2 lett, de mobilról most nincs kedvem másolgani...

-
ivana
addikt
Sziasztok!
Létezik valami olcsó szövet pad, kb. olyan 2000 körül, akár aliról? Akad néhány ritkán használt gép itthon amit nem én használok a többiek se annyira gyakran a sajátom után odaülni viszont egyenesen kellemetlen, az asztalon használt egér miatt. Semmi extra, no játék meg hasonlók, csak egy kicsit csússzon már jobban az az egér. -
mmili
tag
Sziasztok.
Elsősorban játékra (pl. CSGO) HP Omen 100 vagy Cougar 2 Speed/Control a jobb választás?
A Cougarral kapcsolatban olvastamegy tesztet, ahol a speed ajánlott, de a control nagyon nehezen simul ki, így nem annyira ajánlott. A HP Omen pedig sok helyen mint "olcsó" QCK van említve, ezért best buy.Üdv.MM
-
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Sajna nem netes volt, már megvan pár hete.
Nem sok negatívumot találtam róla neten, ezért mertem megvenni.
Logitech G3-at váltott, előtte meg mx300 volt, kicsit leadtam az igényeimet
-
jaffa 2843
Ármester
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
A kevesebb mint egy éves Asus GM50-em kezd megmakkanni. Hasonló méretű, de más textúrájú, tartósabb padet keresek. Logitech G403 és Deathadder Elite egereket használok, főleg kompetitív fps-t játszok. Medium Goliathus Control jó lehet nekem? Elég tartósnak tűnik. 6 rongyé vesztegetik.
-
tzimash
őstag
válasz
TeebyKay
üzenetére
Most egy pár száz forintos hama van alatta, amin egy hegység van, ennek a sötétebb részein jól működik

Volt alatta egy régi steelseries qck, azzal izeg-mozog a kurzor. rendeltem egy kínai csodát, mely meglepően jó minőségű, de ezen még annyira sem megy, mint a qck-n.
Arra gondoltam, beszerzek valamilyen A4tech egérpadot, talán tudtak a saját egerük alá valami olyat készíteni, amivel nem lesz gondja. -
Bravo198
tag
Sziasztok!
Razer Mantis Speed egérpadomat cserélném egy újra, vagy 10 évet kibírt nálam, valami hasonlót szeretnék, csak fekete színben, ha lehet.
Így nagyjából a razer ki is esett sajna.
A mantis olyan 35x45-ös volt, nem gond ha kisebb lenne, jobban elférne az asztalomon.
Egérből egy Logitech G502-t használok, olyan 12 ezerig mehet az ár.
1400DPI-vel játszom, főleg FPS-t.Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ribizly
veterán
válasz
ribizly
üzenetére
Thanks for your order!
We're preparing your orderWe're getting your order together, shipping it out on 2017-11-25.
Order Delivery
Estimated delivery is between 2017-11-28 and 2017-11-29.Your items
QcK+ Limited
QTY: 5
Jelentkezők:
Vanir
jaffa 2843
Attila2011
gaben22Ha megjöttek intézzük a kiosztást.

-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
No akkor úgy fest meg is volnánk.
Akkor tolok egy rendelést!
Egyébként IX., XI. kerületek, Petőfi híd és környéke az optimális számomra.
De minden megoldható.
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Ez a beszéd srácok!

-
ribizly
veterán
Akkor már csak +3 vállalkozó szellemű delikvens kellene.
QCK+ Limited 15€-ért Valaki még?
De ha 2-en vannak még az is elég, mert akkor max én 2-t veszek és eladom az egyiket.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Roccat Kanga egérpaddal kapcsolatban van valami tapasztalatotok? Mérete (320x270x2), ára (akciósan 2700Ft) tetszik, csak infót nem találtam róla. Rival 300 egérhez használnám.Köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sok gomb, kényelmes, elegáns világítás, mibőségi burkolat, jó szenzor... Szövet kábel nekem pozitívum. Már csak egérpad kellene meg Jaffa talpak, de "sajnos" másra kell a pénz most...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)