Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Kutyák,macskák ,lovak stb.Arra sztem nem is lenne rossz az ef 50 f1.8.Leginkább a videonál nem tetszik a kitobi mert ez a váz nagyon fapados beállitási lehetőséggel bír.Ha jól figyeltem meg video közben nem lehet állitani se iso-t se blendet semmit hanem automatikusan állitja.Néha 1600,3200-re ahol már látszanak hibák(szín nem olyan élethű stb).Gondolom egy jobb fényerejű obinál kisebbre is tudná venni az iso-t.Lehet akkor tájképre marad a kitobi minden másra meg ott lenne az 50-es ,meg a mastercard
A 10-18 meg egy kicsit húzós árban nekem most.
-
suits
tag
Hi!
Van egy 1200d vázam kitobival.Ehhez szeretnék venni vmi kisebb f-s obit nem túl drágán. ef 50mm 1.8 stm-et néztem ki.Leginkább állatokat,tájlépet fotózok illetve kisebb timelapse videokat próbálok csinálni.Azt akarom kérdezni hogy a fix 50mm-s obival mennyire lehet tájképeket fotózni?Azzal tisztában vagyok hogy nem arra való de némi áldozat meghozatalával(párat hátrább kell lépni
) azért még alkalmas rá? Nyilván nem profi fotós vagyok akkor nem 1200d-m lenne de perpill ez fért bele az eklézsiába.Milyen más obi van esetleg még ebben az árfekvésben amire megérné költeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Last Epoch
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest