Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
Tamronból csak a SP jelzésűt vedd, ami állítólag jobb mint a canon 75-300-a(ezért lehet kapni fogok az orrom alá
), kitobiból meg szigorúan az IS verziót.
Én úgy vettem a 1100D-t, hogy kitobival, majd 2-3 hónap múlva a tamit. Amiért a Tami lett és nem canon: az ára, a stabi, a +100mm. Az első kettő volt igazán mérvadó.
500D-t nem ismerem! -
Peetry
senior tag
canonba 18-55 IS kitobi ami használható. duplakitbe ha emellé 55-250 IS-t adnak akkor ok, mást nem nagyon érdemes kitben. De előbb lehet azt kéne eldönteni hogy canon vagy nikon mert a másik topicban meg d3100-ról is beszéltél. Ami amugy 18-105-el jó kezdés, de ez itt már off.
-
Morgal
aktív tag
Hát a kitobik akkor kezdenek szarok lenni, amikor már elkezdted beleásni magad a fotózásba, egyre jobban megy és jobban is érdekel. Amíg csak tanulgatod teljesen jó, mellesleg nekem az a tapasztalatom, hogy minnél jobb egy obi annál kevesebbet kell az utómunkával foglalkozni - vagyis időt spórolsz meg, persze a jobb objektív drágább is
Mellesleg a Canon XXXD sorozat jó kezdőknek, de az 550D árában szerintem már 40D-t vagy 50D-t is kapnál, ha jobban érdekelni fog úgyis eladod majd az 550D-t. Engem pl halálra idegesített a 300D/400D-n hogy nincs külön szabályzó tárcsa a rekesz állítására, hanem két gombot kellett lenyomni
De mindegy te tudod
végülis kezdésnek teljesen jó ez a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Everest / AIDA64 topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Philips LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Last Epoch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest