- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18103 üzenetére
Minden kijelentésemmel rád reflektáltam.
Te kezdted, hogy a felhő mentést még az epic is tudja. Én csak megjegyeztem, hogy 2022-ben lehet tudja, de az már magában szánalom, hogy a 18-as induláskor még csak a nyoma sem volt ennek, így nem értem, miért van létjogosultsága egy ilyen retekkel példálózni. Ráadásul, a deck még túl is mutat a felhő mentésen, mert a dolognak rohadtul nem ez az előnye, de ebbe már inkább bele sem megyek.
A biztonsági öv meg a légzsák olyan találmány, ami az autó feltalálásakor rohadtul nem képezte részét az alapfelszereltségnek, de ha te 2022-ben (vagy 2018-ban) előrukkolsz egy új márkával, ezek nélkül rohadtul nem fogod tudni legyártani, mert már alapvető sztenderd. Pont mint a cloud sync, a kosár meg az a sok szutyok amit ott felsoroltam.
Azt pedig már nem kezdem el ecsetelni, hogy mit jelent a hasonlat kifejezés, mert gondolom, amikor valaki azt mondja, hogy leszakadt az ég, te egyből elkezded keresni, hogy honnan...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- LG 50QNED86T 127 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest