- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egyelőre csak tájékozódás szintjén, de érdeklődnék, hogy van-e az én elképzelésemnek megfelelő PC konfiguráció. Észrevettem, hogy a laptopomat igazából dokkolva használom csak, így az akksi/monitor/bill/egér kombó teljesen feleslegessé vált benne és ezt a feladatot akár egy kompakt méretű asztali gép is el tudná végezni. Mivel tervezem néha szállítani, ezért a teljes méretű PC-t egyelőre hanyagolnám, ezért egy Barebone PC is ki tudná szolgálni az igényeimet.
Főként szoftverfejlesztés, Photoshop/Lightroom és könnyebb játékokat kéne meghajtania. Nyilván csak integrált GPU jöhet szóba, de abból viszonylag combosabb kéne.
Szívesen összeszerelném én magam is, de ha van valami ami out of the box is jó deal akkor annak se vagyok ellene.
Egyelőre csak egy iránymutatást kérnék, nagyon árat se írnék, de a hardverelemek viszonylag újnak kellene lennie benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest