- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
2.26-os P4-el biztosan nem fog menni szerintem!
Nekem a 2.8Ghz-es cerkámmal is akadnak az 1080i HD-s (.ts) kiterjesztésű filmek. A WMV-HD 1080i HD-s filmek szintúgy.
3.2GHz-es P4 procival viszont tökéletes már a lejátszás felirattal is, csak kérdés, hogy egy GMA900-as kártya van-e olyan jó, mint egy GF4 4200 Ti 128MB ram-os kártya.
A GF4-et sajna nem fogom tudni átrakni a leendő barebone-os gépembe, mert az még AGP-s ugye. Új kártyát meg nem akarok venni, meg amúgy is VGA bemenetes tévém van, szal ez az integrált cucc nekem megfelelne, ha képes egy Pentium 4 640 (3.2GHz)-es proci társaságában megbirkózni a feladattal.
Valszeg nálam az MSI MEGA mPC 915 lesz a befutó, mert árban és tudásban ez elég jónak tűnik. A Shuttle valami iszonyat drága, majdnem kiestem a székemből, amikor megláttam az áraikat.
Az AOpen-nek, meg csak az új MinPC-je tetszik (uzsis doboz), de azt meg szerintem nem nagyon lehet majd fejleszteni és valszeg jó drága is lesz kezdetben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- OLED TV topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Elite: Dangerous
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Asrock FM2 AMD PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest