Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
legiaap #1022 üzenetére
Az N82 azon túl hogy "böszme" még mindíg messze a legjobb szerintem
N73 Kb minden hibáját kijavították, ebben a kategóriában többet nemigen lehet csinálni, és a kamerája is a legjobb.
K850 egy vicc, had ne részletezzem, G800 tényleg szép és a kamerája is jó, de azért mégis -
Daweee
őstag
válasz
legiaap #1018 üzenetére
Igen, régiek, az új pedig drága. De ha az N73-hoz viszonyítjuk, nem olyan vészes a helyzet, specifikációra is sacc/kb megegyeznek, ráadásul gyorsabbak jóval. A normális samuk pedig mind csúszkásak, ergo ebben az esetben felejtősek, az N82 pedig szintén drága.
Fényképezés terén eddig azt hittem a G800-at tartod etalonnak
-
Daweee
őstag
-
crwn
senior tag
Kár, hogy elhagyod!
Még akkor is ezt írom, ha én is elgyagytam..., mert az N73-ban tényleg sok minden remek volt, az N82-ben pedig még több minden az.
Szolgáltatási skáláját tekinteve több dolgot "tud", mint az Általad kinézett G800, bár a kamerája szerintem a beharangozotthoz képest nem valami extra képeket készít (mármint az N82-nek), 5megapixel ide vagy oda, xenon vaku oda vagy ide...
Lassan tehát ez a fórum azért fullad ki, mert a tulajok elengedik a márkát, nem pedig azért, mert a telefonról nem tudunk többet értekezni. -
crwn
senior tag
Teljesen el kell fogadnom az aktuális készülékemet, hogy szinte együtt lélegezzem vele, és megfejtsem minden titkát, beállíthassak minden beállíthatót rajta, és elmenjek a határig, amíg ki lehet használni a szolgáltatásait! Ezért persze most már a PDA lett a szebb, a jobb (kamera ügyében természetesen nem! - ez a megalkuvás területe)
-
crwn
senior tag
No, bár nekem már nincsen meg, de reflektálnék a hsz-edre.
1. Az anyagminőség rossz-ságát magam nem tapasztaltam, egyetlen karc sem húzódott rá, míg használtam. Tapintása is jó volt.
2. Összeszerelési minőség rosszaságán magam egyedül egy konstrukciós hibát találok rajta, ez viszont óriási, a kamerafedő csúszka roppant rossz megoldása, lötyögése. Nagy hiba, és tényleg visszaveti a minőségi érzést!
3. Magam nagynak sem tapasztaltam a készüléket széltében, pont marokba illős, a képernyő fizikai mérete biztosan indokolja ezt, a vastagságát viszont a kamera nem, hiszen tudjuk, hogy a távol keleti gyártók milyen vékony készülékekbe milyen minőségi kamerákat tesznek, tehát ez is lehetne jobb.
4. A rendszer szerintem nem lassú - pont.
5. Mivel kamera gurmé vagy, ezzel a kifogásoddal nem is szállok vitábaKívánom, hogy találd meg a következő igazit!
-
crwn
senior tag
Én meg aszondom, ez tényleg durva, de kell Neked!
Mert biztos nem lesz könnyű, és most rossz is, de erősödsz általa, ha megcsinálod.
Ez az egyéni tapasztalatszerzés. Minden egyes szopásból profitál az ember, és eccercsak páncéloslovaggá válik, mint Te is majd, akár csak a tervezett avataron.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest