Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamaha162
tag
Itt van par kep amirol van is par kerdesem
-
yamaha162
tag
Szerintetek a biztositektablan mi van kihagyva? Ures hely van nem tudom mi nincs beotve oda...
-
yamaha162
tag
Két hete mentem a motorral es csak most voltidom lecsekkolniba gyertyát. Meg mindig fekete.. Az befolyásolhatja a színét h két hete allt es most neztem meg?
-
hevizms
addikt
válasz yamaha162 #3263 üzenetére
Igen és ott folyik el az olajad.
Egy olyan lemezdugó van ott mint felette az a nagyobb,csak értelemszerűen kisebb méretbenÉs igen a tarfód jól van bekötve,a biztositék táblán pedig a test nincs bekötve az akkutól.Gondolom egyből testpontra van kjötve nálad.Nem akkora nagy tragédia,de gyárilag biztositékon keresztül van kötve.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz yamaha162 #3267 üzenetére
Valamennyire melegszik egy trafó,dehogy ilyen gyorsan?
Bevallom sosem fogdozom az enyémet,így most hirtelen nem is tudom mennyi idő alatt és milyen meleg lehet.
Ha jól megy a gép és működik,akkor én nem foglalkoznék vele.Dugót honnan lehet szerezni? Másik blokkból,vagy esztergáltatsz valakivel egy kissé kúpos dugót aluból azt finoman beütöd.
-
yamaha162
tag
válasz hevizms #3269 üzenetére
Azert idegesít ez a melegedés mert betegsége a mocimnak h meggyilkolja a gyertyakat. Eddig az üzemanyag ellátásra gyanakodtunk itt a kollégákkal azt probalom allitani ha van idom néha. Aztán most ez a melegedő trafó... Lehet h rarugas nelkulbis melegszik?! Olyan létezik?
-
sarkany01
tag
Azért az aksi +, és a trafó közé illene egy biztosítékot rakni.
Üresjelződtől viszont hiányzik valami, ez szemmel is látszik.
Hát a trafó melegedés nálam is megvan, beröffentem a mocit, megyek vele nekem is meleg. Nem foglalkozom vele. Nics fordítva bekötve, A megszakító hézagon is növeltem már, akkor is melegedett. Gyertya új, Gyertya kábel és a pipa is. Valószínűleg a trafó.lesz. Bár egy picit az ellenállás tekercsem mintha feketés vagy kékes lenne, de töltés az meg van.
Viszont az a gyertya nem szép. Ha ilyen 3.-4.-ben mentél vele 40-el akkor oké, de ha fogtad a szarvát 90-nel akkor kibaszott sokat kap.
Viszont lehet érdemes lenne vennem egy trafót, mert ha az út mellet bekakil, biztos megöl az ideg.
-
sarkany01
tag
Sorry, lehet elnéztem, az aksi-, és trafó közé kéne bizti. Egyébként, lehet nekem nem jól van bekötve, de nekem nem megy külön aksi minusztól vezeték a trafóra.
-
yamaha162
tag
Es a gyertya szine igy is valóság mutat h 2 hete nem mentem vele? Mert szerintem meg eleg fekete mindig...
-
sarkany01
tag
Igen. Rakd fentebb a lepkét a tűn, esetleg csavard bentebb a levegő csavart. Vagypedig az úszószintel állíts.
-
sarkany01
tag
Tényleg. Ha nem mondod, nem veszem észre. Megkérdezem kb 20.jára, vki esetleg tudja, mitől színesedhet el az ellenállás tekercs?
-
sarkany01
tag
Igazából engem se nagyon izgat. Csak gondoltam megkérdezem, hátha mond vki vmi okosat. Töltés van oszt kész
Igazából jövő szezonba elkezdem modernizálni a gépet, szedek hozzá össze egy kis tőkét, aztán mehet a szerelgetés. Ebbe a szezzonba hangra hoztam, kissebb nagyobb hibáit megcsináltam, de ráfér azért 1-2 dolog, mint minden Mz-re. Ti miket ajánlanátok a gépre?
-
sarkany01
tag
Hát az igaz. Láttam olyan visszapillantót, amibe egybe benne is volt az index. Vagy müller féle első villa merevítő, Ilyesmikre gondoltam. Mert a blokk, kerekeknek a polírozását, valószínűleg házilag majd meg oldom.
-
teko99
tag
hmm na most hogy új az úszó az úszószintem is belőttem faszán pont ahogy mzclubon írja a karbibeállítás fórum,de egyszerűen nemtudok olyan alapjáratot lőni mint eddíg volt az a szép ütemes
Vagy pörög 2ezerig ha hideg a motor,de még meleg motornál is felpörög amikor kuplungolok. Állóhelyzetben ha felpörgetem akkor nagyonlassan esik vissza a fordulat,lemeg 1ezer körülre de egy idő utánn leáll magától. Roppantul bosszant a dolog egyszerűen nemtudom belőni..
BAZINGA!
-
sarkany01
tag
Az új úszónál figyelj arra, hogy nem minden méretbe és alakba pontosan ugyan akkora mint a gyári. Nézd meg. Valószínűleg egy picit surlódik a karbi oldalon, vagy valahol. Egy nagyon nagyon picit hajlítsd majd el, de ne nagyon mert aztán meg a szimmetria nem lesz jó. Ha sehogy nem jó, leveszed, eldobod, a régit megforrasztod, és lecsiszolod finoman, és csókolom.
-
sarkany01
tag
Hát én a szavábólazt vettem ki, hogy úszót cserélt, és akárhogy állígatja a csavarokkal nem jó. Előtte meg jó volt. Szóval ebből leszűrve az úszód a nem jó. 1-2 miliméter diferencia is elrontja a gépet
-
teko99
tag
válasz sarkany01 #3290 üzenetére
Nos úszót cseréltem,de mivel előtte a régi csak annyira volt lyukas hogy épphogy néha engedte a túlfolyón a benyát és megakart fulladni a motor a naftától ezért akkor álligattam a levegő/alapjárati csavarokat hogy jó legyen. A lyukas úszohoz beis bírtam lőni a megfelelő alapjáratot,de így hogy most normális úszó van benne ugye azok a beállítások érvénytelenek. Na most is szenvedtem vele,kicsit több levegőt kellett hogy adjak neki és most nem pörög fel annyira ha kuplungolás közben ugye életbe lép az alapjárati fufu. Szóval most úgyfest hogy a jó irányba haladok.
BAZINGA!
-
sarkany01
tag
Nem csak akkor pörög, ha falsot szív. Egyém is pörög indítás után egy kicsit, meg kissebb gázadásra, még sem szív falsot.
-
teko99
tag
Nem szív falsot,de már alakulgat. Ez épp olyan hogy azthiszed hangra hogy falsot szív,szétbombázod a mocit uj tömítésekért erre meg csak a karbi van rosszul belőve mint most az enyém. De nemhiába gondolt erre,akkor is ilyen jeleket produkál a motor
BAZINGA!
-
sarkany01
tag
Hogy belülről? Ezt mostmár fejtsd ki, mert kíváncsivá tett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kupon kunyeráló
- 3D nyomtatás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- ASUS routerek