Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem a db es tabla karakterkeszletevel van a gond, legalabbis azt hiszem (a mysql kapcsolat egyeztetes, a db, a tabla es a szoveges mezok egybevetes erteke mind latin2_hungarian_ci, hanem az mysql szerver karakterkeszletevel, amit viszont egyszeruen nem tudok allitani (ujonnan felvitt adatok is hibasan jelennek meg)
a manual, amit linkeltel (meg mar neztem korabban is
) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- További aktív témák...
- HP OMEN - 16.1" FHD IPS 144HZ / i7-11800H / 16GB / 1Tb PCIe 4.0 / RTX 3060 6Gb
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)