Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lacces őstag Sziasztok! Lenne 2 érdekes téma, amellyel a melóhelyen találkoztam. 1. Mitől lehet, hogy az autoincrement érték megugrik? 16585 után 16588 szerepl, és nem volt törlés az adatbázisban, nincs hozzá admin felület, én meg nem piszkálom meg az éles adatokat...  Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez? Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?2. Úgy vettem észre webes gyakorlatban, hogy a JOIN-lást nem nagyon szeretik. Számomra egyetem után meglepő volt, hogy inkább használjunk 3 SELECT-et, amit a szerver oldalon úgy mond összeállítunk és kérdezgetünk le WHERE ID = .... konstrukcióval, ez jobbnak tűnik, mint ha 3 táblát össze JOIN-olnék. 
 Ez bevett szokás? Egyébként úgy vettem észre, hgoy 3 SELECT-re szét bontva tényleg van sebesség növelés, bár nem mindig figyeltem. (Bár az is igaz, hogy egyetemen még a LIMIT áldásos hatását sem mutatták meg)
 Mikor célszerű egy webes alkalmazásnál össze JOIN-olni esetleg IN - alapú feltétel keresést használni, mint SELECT-ekre szét bontás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?
 Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?