- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Lenne 2 érdekes téma, amellyel a melóhelyen találkoztam.
1. Mitől lehet, hogy az autoincrement érték megugrik? 16585 után 16588 szerepl, és nem volt törlés az adatbázisban, nincs hozzá admin felület, én meg nem piszkálom meg az éles adatokat...
Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?
2. Úgy vettem észre webes gyakorlatban, hogy a JOIN-lást nem nagyon szeretik. Számomra egyetem után meglepő volt, hogy inkább használjunk 3 SELECT-et, amit a szerver oldalon úgy mond összeállítunk és kérdezgetünk le WHERE ID = .... konstrukcióval, ez jobbnak tűnik, mint ha 3 táblát össze JOIN-olnék.
Ez bevett szokás? Egyébként úgy vettem észre, hgoy 3 SELECT-re szét bontva tényleg van sebesség növelés, bár nem mindig figyeltem. (Bár az is igaz, hogy egyetemen még a LIMIT áldásos hatását sem mutatták meg)
Mikor célszerű egy webes alkalmazásnál össze JOIN-olni esetleg IN - alapú feltétel keresést használni, mint SELECT-ekre szét bontás?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest