- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedSign
tag
Sziasztok!
Már jó régen nem jártam itt, de belefutottam egy dologba, amit nem bírok megoldani és ehhez kérem a segítségeteket....
Van három táblám: users, friends és pics.
Az első táblában vannak a userek, amit egyedi id azonosít.
A második táblában vannak a baráti kapcsolatok self és contact mezőkkel duplán (két felhasználó 2 sor pl.: 1 és 5 barátok, akkor id: 1 self: 1 contact 5 és id: 2 self: 5 és contact: 1). - Biztonsági okokból volt szükség rá...
A harmadik táblában a user id-k alapján vannak a felhasználók profil képei (location mezőben).A probléma az, hogy le kellene kérnem egy adott user id alapján (legyen 999) azokat a usereket, akik nem szerepelnek a friends táblában és mellé csatolni a pics táblában lévő képek location mezejét is.
Az alapötletem ez volt, de ez nem jó:
SELECT
uu.*, upp.location
FROM
user as uu
LEFT JOIN pics as upp ON uu.id = upp.userid
INNER JOIN friends as uf ON uu.id!=uf.self AND uf.contact!=999
WHERE
uu.id != 999
;Valakinek esetleg valami ötlete? (Már két órája próbálkozom és sürgős lenne....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest