Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Én hasonló probléma esetén exportáltam az egész adatbázis (vagy csak az adott adattábla) tartalmát egy külön sql-kiterjesztésű fájlba, megnéztem a fájl tartalmát szövegszerkesztővel, a szükséges részt kimásoltam, és a phpmyadmin külön SQL-parancs kiadó ablakába bemásoltam, lefuttattam, és tökéletesen működött a korábban md5-tel titkosított jelszavakkal együtt.
Előbb nyilván a táblalétrehozó SQL-parancsot futtattam, aztán a konkrét adatmezőket (értékeket) beillesztő parancsot.
Persze elvileg lehetne az egész adatbázist is átültetni az új oldalra az importálás paranccsal, én szerettem volna külön-külön csinálni.
Működnie kell. Ha mégsem megy valamiért, írd le a hibaüzenetet."Élesben nem merem kiprobalni."
Ha úgyis egy tök új oldalra viszed át az adatokat, akkor miért nem mered kipróbálni? Legfeljebb ha nem jársz sikerrel (valamiért rosszul importálja az adatokat), akkor kitörlöd az új oldalon a létrejött táblákat a phpmyadmin felületen, és kész, mintha nem is csináltál volna semmit.
Semmi kockázatot nem rejt magában, ha úgysincs egyelőre adatbázis az új oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 26
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő