Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Sziasztok!
A következő kérdésre szeretnék választ kapni: Létrehoztam egy adatbázist MySQL-ben, amibe importáltam néhány táblát. Az egyik táblához hozzáadtam egy új sort, amit elsődleges kulcsként definiáltam. Minden jól működött, megcsináltam néhány lekérdezést stb. mivel ezt egy feladat alapján kellett végignyomni, minden működött. Gondoltam megcsinálom még1x ugyanezt gyakorlásképpen.
Most másodjára viszont valami nem klappol. Amikor importálom azt a táblát, amihez hozzá kell adni egy sort nem engedi hogy elsődleges kulcsnak állítsam be. Ezt a hibaüzenetet kapom: "#1062 - Duplikalt bejegyzes '' a 'PRIMARY' kulcs szerint."
Párszor már újra próbáltam és mindig ugyanez, ami azért érdekes, mert mindent ugyanúgy állítottam be, mint az első adatbázisnál. Ráadásul ott hagyja hogy az a sor legyen az elsődleges kulcs.
Mi lehet a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest