Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A wifi beállításainál lesz a gond ,vagy a tableten nem jó valami,pl jelszó vagy ilyesmi,esetleg megpróbálhatod a wifit átállítani wepre
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Szívesen ,ne aggódj tegnap egy rk kütyü flashelésével én is megszenvedtem driver hiány miatt ...laza 1.5-2 óra..
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A myaudiotól letöltöd a frissitő img filet és a frissitő programot na meg a 2 leírást hozzá azt hiszem a leírás 1 ben van a recoverybe lépétetésről szó ...
nézz fel a myaudió honlapra és a gépednek megfelelő cuccosokat le kéne szedni.Vagy ha nagyon bizonytalan vagy akkor inkább szerviz nehogy több kár legyen belőle mint haszon... -
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Az rkbatch toolsal se engedi a recoveryt ?
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
akkor resett gomb lenyomva tartva és mellé még egyet le kell nyomni emlékeim szerint .....de megyek nézem a frissítési útmutatot..
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Az a baj hogy nem megy a tableted ,mert nem a myaudios mókusvakitó név kellene hanem a kinai manufaktura neve,ami a müködő tableteken a system mappa alján lévő build prop fileből kiolvasható ,a myaudio csak nevet ad és nem gyárt,látom rk soc van benne fent van a frissítő soft is hozzá a myaudiónál,tölts le minden aztán mehet a firmware újrahúzása..
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ha egy másik készülék ROM-ját próbálod meg felhegeszteni, akkor valóban ugrik a garancia. Ráadásul a készülékedet 100% biztonsággal állíthatom, hogy kivégzed. NE NYÚLJ OLYANHOZ, AMIHEZ NEM ÉRTESZ!
Ha nincs Recovery, akkor kíváncsi vagyok, mi módon tennéd fel. Ha meg van Recovery, akkor meg min túrázunk? Full wipe, aztán reboot system now és jóccakát.Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Szia!
Elképzelhető, hogy a Recovery megsérül és nem indul el. Elvileg Odin-nal még innentől is menthető lenne a dolog, de az egyszerűbb és biztonságosabb dolog a szerviz. Nem olyan könnyű ezekből téglát csinálni. Érdekes egyébként a Recovery hiánya/sérülése. Ha nem mókoltál a készülék ROM-jával, akkor ez kifejezetten gyártáskori probléma lehet. Persze, az ember az első három napban nem azzal foglalkozik, hogy van-e, fut-e a Recovery. Szerintem küld szervizbe.
Egyébként a képernyőzár és a Recovery-probléma nincs összefüggésben egymással, csak az egyik felszínre hozta a másikat. Szerintem...
Még próbáld meg a töltőre tenni a készüléket és 10 perc múlva a töltőn lévő készüléket újraindítani a Power + Hangerő + vagy - gombokkal. Az SD kártya ne legyen behelyezve. Ha így sem megy a dolog, akkor szerviz. -
jFox
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Hangerő le (vagy fel) + power nyomni amíg be nem jön a kis zöld robot. SD kártya ne legyen benne!
A menüben a hangerő gombokkal tudsz navigálni, a power az ok.
Itt keresd meg a factory reset/wipe data pontot és hadmenjen.
-
TA68
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Inkább digitális vágódeszka. Szerintem vidd szervizbe.
-
TA68
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
"nem lehet ha sima reset gomb?"
Az elképzelhető. Akkor nem tudom mit lehetne vele kezdeni. -
jFox
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Factory reset?
Igaz ezzel minden elvész. ami a tab-on van. -
TA68
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A hangszórórács mellett van egy kis lyuk egy R betűvel jelölve. Elméletileg mögötte van a reset kapcsoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nézz fel a myaudió honlapra és a gépednek megfelelő cuccosokat le kéne szedni.Vagy ha nagyon bizonytalan vagy akkor inkább szerviz nehogy több kár legyen belőle mint haszon...