- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Igaz ez már nekem kicsit magas, de megkeresem ezt a dolgot, ha tényleg meg lehet vele előzni az aksi problémát.
Bocsi nagyon nem vágom már ilyen szinten kérhetek kicsit részletesebb útmutatást, vagy mire keressek itt rá?
Köszi!Jelenleg az olasz (4.2.1 Nova Launcher Prime 2.0.1), de rootolt rom van fent, van root expolorer rajta, ezzel megtalálom a Terminál emulátort vagy az egy progi? Bocsi az amatőrségemért, vagy inkább bele se kezdjek? :-)
Ezzel a verzóval elégedett vagyok, már egész jól belaktam, működik a DSLR controller is vele, sőtt minden amire szükségem van futt rajta, ez az akksi mentés téma jobban érdekelne, mint a valódi 4.2-es felrakása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest