Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Nem égető, egyelőre elég ha a telefonomon van naptár, de ordas nagy hiba, nem is értem, hogy hogy tudták kihagyni, elég sok androidos teló megfordult már a kezeim között és egyiknél se hiányzott a naptár. Ez alap dolog google / android vonalon. Nekem a 4.0.4 annyira borzalmas kinézetre (az értesítési terület büntet leginkább, és azt azért annyira nem lehet kikerülni), hogy inkább lemondok a naptárról, aztán csak jön majd lassan a JB remélhetőleg.
Én az Apex Launchert használom ICS alatt telón is. Anno megnéztem a Novát is, de nekem ez jött be jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi