- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #3583 üzenetére
Ezek szerint nem egyforma gyári védőfóliával a kijelzőn szállítják a tabokat, mert én is a gyári védőfóliát hagytam rajta (annyi módosítással, hogy a bal alsó sarokban lévő letépőfület levágtam róla, mert az túlnyúlt a kereten). Nagyon szépen rakták fel a gyárban (a kijelző keretétől hajszálpontosan 0,5 mm-re van mindenhol a széle, tökéletesen illeszkedik a kijelző üvegére, nem válik fel, nem légbuborékos, egyáltalán nem vastag, az érintést egyáltalán nem zavarja. Természetesen gyakorlott szem látja, hogy rajta van, de ez ebben az esetben előny, ugyanis ez a gyári védőfólia egy picit mattabb, mint a kijelző üvege.
-
orientbio
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #3583 üzenetére
Engem nem zavar a merevebbsége (nem érzékelem). Véd az a lényeg. Sokszor a rendes védőfóliát sem sikerül bubi mentesen rárakni. Amíg bírja nem adok 1500-at újért.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest