- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
En tisztaban vagyok vele ,mert ha mindent osszerak az ember egy 40000 ft kutyu nincs tobben mint 10-15 ezer forint ,mert 40000- afa- uzlet haszna- beszallito haszna- szallitasi koltseg es meg ki tudja mi rakodik ra ,egy 100 e kutyu sincs tobbe 40-50 nel,de ott legalabb dolgoznak rajta es van minoseg ellenorzes ,reklam koltseg,szofverfejlesztok koltsegei es egyebek is...de mindent osszeveve az olcso a draga sajnos...rossz hogy nincs valami arany kozep ut...amugy szivesen adnek,adtam volna egy kinai tabletert tobbet is ha tudom hogy megbizhato,de eme teremek bebizonyitotta nekem hogy ilyenre ne is szamitson az ember,de nem csak ez hanem erdemes vegig olvasni a brandelt cuccok forumait,csak nagyon keves olyan arucikk van kozottuk ami szinte gond mentes...
Új hozzászólás Aktív témák
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest