- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow-hun
csendes tag
Már több mint 1 éve olvasgatom itt a hozzászólásokat, és azt hiszem én vagyok itt a kevés kivétel egyike... akinek remekül bevált ez a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem!
(Nem... nem vagyok a cég fizetett "ügynöke", aki próbálja lemosni a sarat, mielőtt ezt gondolnátok!)
Valószínűleg nekem mázlim volt, mert 1 hét híján pontosan 1 éve vettem a 808DCC-met, és azóta sincs semmi problémám vele. Az aksi most is remekül működik, 5-6 órát simán kibír, semmi púposodást nem tapasztaltam, a wifi mindig is erős volt, még sosem fagyott le a rendszer, sosem kellett resetelnem, a töltőcsatlakozó sem lötyög, és sosem volt olyan, hogy annyira lemerült volna, hogy órákig be sem lehetett kapcsolni.
Bár azt megjegyezném, hogy sosem érdekelt, hogy a gyári romot lecseréljem másikra, sem rootolást nem alkalmaztam, pedig PC-n szeretek szoftveresen bütykölni, de itt a tabletemen annyira jól ment minden, hogy inkább nem piszkáltam. (Sőt, a telefonomon 4.2-es Android van, amit gyűlölök, ez a 4.1-es a tableten jobban tetszik, márcsak ezért sem akartam más Romot feltenni rá.)Majdnem minden nap használom, kb. 1-2 órát, de inkább csak lefekvés előtti hírportál olvasásra, levelezésre, meg pár egyszerűbb játékra, tehát azért igazából a processzor nincs megizzasztva, de ezt leszámítva az aksi, a wifi használva van, de ahogy írtam, nálam remekül bírja.
Na... szóval csak gondoltam megosztom Veletek, hogy vannak kivételek ebben a termékben is.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest