- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Előre amit még nem szégyellnek
erre nem adnak műbizonylatot. Hátra viszont mehet kakukk sötét is. Eddig ez a terv: hátsó ablak és szélvédő a legsötétebb, előre meg 1-2-vel gyengébb.
[link] itt skyfol-nál csináltattam jetta-ra is 2009-2010 környékén. Akkor olyan 25-30 rongyba megállt a végösszeg. (üvegfelület kb. annyi mint a bora-nál). Ehhez képest nagyon durva árak lettek.
Svájci Úr - Ne lássák ha fikázom piros lámpánál
.... neeem. Tervben van hifi is azt jobb ha be sem látnak. + Nagyot dob a kocsi megjelenésén. Nálam a optikai "tuning" a felni+sötétítéssel ki is merül. Semmi más.
-
LamaCube
addikt
A Bansee-ra érted?
Egyébként most 18 db sorozatban vagyok benne.Mappa
Gondolom a 2 évadra gondoltál nem a 2-ik részre.
Ugye mondtam, hogy jó?
Engem nem fog már meg a játék. Valahogy kiégtem. Marad a sorozat és a fotózás. max. erre az új zombis játékra lennék kíváncsi, ahol nem a hentelés számít /sőt/, hanem akrobatikus dolgokkal lehet túlélni. De elég szarul van optimalizálva, ahogyan a kölcsönzőbe olvastam.
-
Mappa
addikt
Még itt nálunk is sok helyen azt mondják, hogy áhhh semmi alig van vendég így is. Mondta ezt úgy a pincér, hogy mögötte minden 3. asztalnál ült legalább 2 ember. Ami tavaly meglepett, hogy kínai éttermek is bevállalják, az viszont, hogy újévben mint vallanak be
?!
Svájci Úr -
Júniusról jut eszembe, itt a III. kerületben melóhelyen meg bevezetik a fizetős parkolást. Most parkolóházban - kedvezményesen, 11k egy hónapra a parkolás. Kint állsz utcán, panel parkoló az ingyen volt, ezzel nincs gond én is kint teszem le az autót, eddig... és ezzel, most nem fogok tudni mit kezdeni. 195Ft/óra lesz a parkolás kint (az hetente 7-9000 Ft között kb. ) Egyszerűen rá kényszerítik az embert és, hogy erre mit lép majd a parkolóház passz... alsó hangon 15-18k emelik, nem tudom de akkor már inkább ez. Jön majd mellé esetleg egy dugódíj is, de csak erőltetik ezt a mocskos tömegközlekedést meg a bubit, hogy mindenki használja -5°C is FÁKJU! És még azt is pénzért! nehogy véletlenül beleférjen a tetves havibérletbeÚgyhogy lesz itt is vidámság.
-
LamaCube
addikt
Te amúgy is tudod mi lesz a vége...
Viccet félretéve kőkemény dráma családról, apa-fia kapcsolatról. A szereplők is nagyot alakítanak. Azért nem zs kategóriás színészek.Én több ilyen filmet szeretnék.
Lehet öregszem és szentimentális vagyok már, de nagyszerű film volt. Trailer alapján sose ítélkezem és nagyon nem is szoktam megnézni, mert rohadt becsapós. Egy drámának trailert se tennék fel, mert mit lehet bemutatni abban? Inkább elolvasok egy fórumot róla, ahol nem spoilereznek. Ha már úgy kezdik, hogy fel kell nőni a filmhez, akkor általában 10-ből 9-szer kikölcsönzöm és nem csalódom.
-
LamaCube
addikt
Sokan meg azt írták, hogy ezt az évadot 4 részből le lehetett volna zavarni, mert sok volt a "felhozás".
Az a baj, hogy az ilyen sorozatokat nagyon nehéz jól lezárni én talán a BB-re mondtam, anno, hogy tökéletes volt a lezárása. Itt a SOA-nál inkább azt mondom, hogy nincs jó befejezés, mert mindenki mást lát az egészbe. Viszont, ha belegondolunk, hogy az első évadokban minden részben volt az apjáról egy monológ a kéziratából és Jax is azt kereste, hogy mi lenne a legjobb a klubnak, így a lezárás e tekintetben bekeretezte a történteket. -
Mappa
addikt
Ja inkább csak az újdonság varázsa miatt írtam - mármint az oldalon ha ra klikkelek a gépre akkor kidobja a találatokat. Tisztába vagyok az általad leírtakkal. Mivel én semmi ilyen megosztós, feltöltős oldalon nem vagyok jártas, mondom beírom ide hátha mást is érdekel, de ezek szerint ez csak nekem újdonság
-
LamaCube
addikt
Én most 18 sorozatnál tartok, ezért mindig van mit néznem. Mire valamelyik lefut jön a következő.
Megnézted a Falling skies idei termését?
Mappa
Együttérzés? Én egyikkel se tudtam együtt érezni viszont maga a történet megfogott vagyis akkor a történéssel együtt érzek vagy valami ilyesmi, vagy tököm tudja, de jó sorozat. Mint írtam én is majdnem feladtam, de a végére nagyon összejött.
-
Mappa
addikt
Én is így voltam vele. Nővérem mondta, hogy szedjem le neki. Végig nézett belőle 2 évadot - mert akkor még csak annyi volt. Aztán megint megnézte, na akkor csatlakoztam, adjunk neki egy esélyt... és most függőség
. A vikingeket fogom majd itt a téli napokon beindítani. Egyszerre 5-6 sorozatot én nem tudok nézni, annyi időm sem lenne
-
Mappa
addikt
Igen ezzel is számoltam, mondjuk ez érthető is, hogy nem lőnek le mindent egy évadban (szép is lenne)... Ott a trónok harca. Elkezdtem szinkronosan nézni, amikor már megvolt az első 3 évad. Aztán jött a 4. - Oh mondom majd ha lepörgött a 10 rész meg ha majd kijön szinkronosan, akkor leszedem. Hát nem ez történt
inkább néztem végig eredeti nyelven.. és most mivan? tűkön ülök básszámeg mert annyira durva! és még fél év az új évadig.
Tanulság - sosem szabad új sorozatot néznem
-
Mappa
addikt
Na az nálam is kiverte a biztosítékot. Minden rész végén kényszert éreztem, hogy nekem is rá kell gyújtani
Lama - Stresszt ???
Ilyen nyugodt,csendes alakokat még sorozatban nem láttam. Már már idegesítően nyugodtak
Svájci Úr - Tegnap elmaradt a lövöldözés, meló után elmentem bevásárolni aztán kedvet kaptam egy jó kis tejszínes gombás csirkemell ragú elkészítéséhez. Negyed 10-kor tettem le magam a kanapéba de már alig láttam, így nem erőltettem a monitor bámulást. Ma meg nem leszek, mert megyek a sörözni
-
LamaCube
addikt
A folytatásra vagyok kíváncsi, mert a könyv alapja elfogyott, tehát onnan már nem tudnak meríteni, viszont sok szál van ahonnan tovább tudják vinni a történetet. Egyébként a kérdésekre nem sok válasz lesz, mert ez is inkább egy karakterdráma, mint a Lost volt anno, csak ott is sokan félreértették a szitut.
-
busman
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD