- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Lehet,hogy annyira nem túlzó,a placebo effektus egy létező dolog. Plusz akárhogy is számolom,nézegetem a különféle DACok árait,közelében sincs az 1000-1500 dodónak,amiket rá írnak (más drága dolog nem nagyon van ezekben a cuccokban,sőt) . Ipodról láttam régebben ABI-n egy ázsiai fószer írását/képeit,aki külön-külön megrendelgette a készülék alkatrészeit,a házat pedig átmentette egy defektes készülékből. A vége vmi 130 dollár körüli összeg lett. És igen,lehet mondani,hogy az Apple nem költ annyit a hangminőségre,de cserébe fejlett,jól kiforrott,jórészt bug-mentes szoftvert írtak hozzá,kiépítettek egy bolt- és szervíz hálózatot stb. ami szintén sok pízbe kerül.
Én nem tagadom,lehet ,hogy érezhetően valamivel jobban szólnak ezek a cuccok,de pont headfi-on mérte össze vki az X3-mat a DX1000-rel,és alig talált hangbeli különbséget a kettő között,pedig az FiiO készüléke egy kifejezetten olcsó ketyere ebben a "társaságban" .
Szerintem egyszerűbb/effektívebb lenne egy jó amp+fejes kombót összedobni,ennyiből kacagva kijönne egy Schiit Valhalla (álom erősítőm) egy Senni HD 650,vagy Audeze,Tesla T1 stb. Biztos átütőbb lenne a különbség.
Mindenesetre,ha megveszed az Ájbasszót (höhö) ,elvárok majd egy szép hosszú review-t róla
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest