Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maszekember

aktív tag

válasz Ati1979 #147 üzenetére

Lehet,hogy annyira nem túlzó,a placebo effektus egy létező dolog. Plusz akárhogy is számolom,nézegetem a különféle DACok árait,közelében sincs az 1000-1500 dodónak,amiket rá írnak (más drága dolog nem nagyon van ezekben a cuccokban,sőt) . Ipodról láttam régebben ABI-n egy ázsiai fószer írását/képeit,aki külön-külön megrendelgette a készülék alkatrészeit,a házat pedig átmentette egy defektes készülékből. A vége vmi 130 dollár körüli összeg lett. És igen,lehet mondani,hogy az Apple nem költ annyit a hangminőségre,de cserébe fejlett,jól kiforrott,jórészt bug-mentes szoftvert írtak hozzá,kiépítettek egy bolt- és szervíz hálózatot stb. ami szintén sok pízbe kerül.

Én nem tagadom,lehet ,hogy érezhetően valamivel jobban szólnak ezek a cuccok,de pont headfi-on mérte össze vki az X3-mat a DX1000-rel,és alig talált hangbeli különbséget a kettő között,pedig az FiiO készüléke egy kifejezetten olcsó ketyere ebben a "társaságban" .

Szerintem egyszerűbb/effektívebb lenne egy jó amp+fejes kombót összedobni,ennyiből kacagva kijönne egy Schiit Valhalla (álom erősítőm) egy Senni HD 650,vagy Audeze,Tesla T1 stb. Biztos átütőbb lenne a különbség.

Mindenesetre,ha megveszed az Ájbasszót (höhö) ,elvárok majd egy szép hosszú review-t róla :DD

Új hozzászólás Aktív témák