- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dearbear
tag
Hi all!
Én Miskolcon vagyok negyedéves a fent említett szakon, és lassan azért kezd valamiféle rálátásom kialakulni a témáról.
Tények:
- mérnök informatikus képzésnek is szokták nevezni.
- nem feltétlenül programozni tanítanak meg
A képzés lényege értelmezésem szerint az lenne, hogy növeljék az adaptációs készségünk a műszaki feladatok megoldásánál.
Más ( ha választani kell )
A legfontosabb az egészben, hogy 12 helyen lehet a témát tanulgatni. Ráadásul nem tudom miért de kialakult egy tévképzet, hogy csak a BME-n lehet igazán kurrens tudást szerezni, pedig a megszerezhető anyag gyakorlatilag egy és ugyanaz ( legfeljebb az egyik helyen nem súlykolják annyira mint a másikon). Legalábbis ahogy nézegettem a netre felrakott infók alapján eléggé ez a kép szűrődik le bennem. Ebből aztán nagyon úgy tűnik, hogy hacsak nem speciális elvárásai vannak az embernek, mindenképpen a legközelebbi intézményt érdemes választani.
Byez!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest