- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Sajnos mikor suliba jártam úgy voltam vele, hogy nem kell nekem matek, fizika átcsusszanok 2-3-al aztán kész marad időm a szakmai tárgyakra. A technikusi év betette a kaput az eredeti szakmámat utálom mint a fene (Magasépítési technikus), most meg tanulhatom a jó kis matekot :)) fizikára pedig már nem lenne elég időm... Még egy év majd ráérek után meg félek, hogy soha nem lesz belőle semmi.
-
9CS
senior tag
Láom végül jó kis felvételizzünk topic lett, így remélem nem lesz túl nagy off :). Sok BMF-es írt ide, én is ide szeretnék jelentkezni BMF-NIK műsz. infó. (munkahelyemen kéne egy diploma, hogy meg is élhessek belőle ne csak szeressem a munkám:) )Kérdésem: matek mellé lehet a fizikán kívül más is választani felvételi tárgyként? Ill., ha ehez tudna valaki küldeni elfekvőben lévő jegyzeteket (felvételihez) azt megköszönném. Mail címem az adatoknál van, előre is köszi, főleg matek, fizika érdekelne, vagy ha lehet mást választani akkor az is...
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Rap, Hip-hop 90'
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest