- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheCompany
csendes tag
Üdv mindenki.
Én most csöppentem bele ebbe az MSSQL világába, ugyanis a cég vásárolt egy új vállalat irányítási rendszert, amely alatt SQL fut.
Na már most, a kivitelező cég nem valami segítőkész magamnak kellett kiguglizni az egészet, hogy mi mit jelent, pár kérdésem lenne:
Csináltam SQL Server Agent jobokat csak nemtudom, hogy jók-e.
Szóval automatikus backup:
step 1: Type: operating system (cmdExec) -> command: powershell "az elérési útja a batch fájlnak"
step 2: Type: T-SQL -> BACKUP DATABASE adatbazisnev TO DISK = 'mentés helye'
step 3: Type: operating system (cmdExec) -> command: powershell "az elérési útja a batch fájlnak"
Ez a két operating system típusú arra szolgál, hogy egy szolgáltatást az első leállít, a step 3-ban viszont elindít, miután lementette az adatbázist. Most úgy van, hogy hétfőtől péntekig minden napra van egy JOB, nem tudom lehet-e olyat, hogy egy JOB-ba beleírni az egész hetet, hogy ha hétfő van akkor hétfő mappába, ha kedd akkor Kedd mappába, és így tovább.Nekem annyit mondtak, hogy Shrinkeljek mindennap, mert akkor gyorsabb lesz az adatbázis, csinálom is én, de jobb lenne erre is egy JOB, hogy 2 óránként shrinkeljen, mert elég lassúcska a program erre is találtam egy JOB-ot, nem tudom, hogy helyes-e:
DBCC SHRINKDATABASE (N' adatbázis név ', 0)Jelenleg 24 giga ram van a szerverben, ebből az sql-nek beállítottunk 16 gigát, de ahogy nézem a taskmanagerbe a memória felhasználást sose megy 5 giga fölé, nem gond-e ez véletlenül.
Nagyjából ennyi kérdésem van, lapozgatom bőszen az SQL-es könyveket, de ezeket nem találtam meg benne. Köszönöm a válaszokat előre is.
SQL Server 2008-ról van szó, egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Proxmox VE
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest