-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
A Wind nagyon csendes,és nem melegszik,10 collos képernyő.
Én négy hónapja használom,és tényleg semmi gond nincs vele,nagyon megszerettem,mint egy kis szorgalmas őzike,teszi a dolgát.
A 4400 mAH-s plusz akksival kb. 4,5 órát megy,a nagy HP notebookom meg max. 2,5 órát,az utóbbit már félre is tettem,ha mobil alkalmazás,menni kell valahova csakis MSI Wind. -
Wajk
addikt
mert ő pont azt vette ;)
Én spec nem tudtam megbocsátani a Wind-nek az "Fn" gomb "CTRL" helyére való implementálását. Persze ez szubjektív, nálam ilyen kicsinységekkel is lehet bukniami miatt még anno én nem azt vettem az az akksiidő, persze ez is szubjektív, de én 3 óra üzem után nem szerettem volna dugó után rohangálni. Ezek az én igényeim.
Állítsd fel a tiédet és aszerint keresgélj, eléggé kibővült már ez a kategória is, de amit én javasolni szoktam, élőben mindnekiéppen érdemes megtapperolni a leendő kiszemeltet.
Jó vásárlást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged