Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Hali
ha fontos az üzemidő, akkor nincs más alternatíva, marad az 1000H.Nekem sem tetszik, de az akku nagy előny, s ezt mint wind tulaj mondom.
Billentyűzet meg ha nem pereg szét, egy idő után megszokod, azért inkább 2 milliről beszélünk mint 3, de szinte mindegyik süpped egy kicsit. Ha elromlik, kicserélik, de nekem is zavaró volt, mikor nézegettem.
Mondjuk nekem akkuidő annyira nem volt fontos, ezért is lett végül a wind1000H az n-es wifiben és tapipadban élvez előnyt. A wifit egyelőre úgyse tudod kihasználni, viszont a tapipadja szerencsésebb, bár én nem szeretem a tapit, főleg ha hosszabban ügyköd rajta az ember, akkor mindenféleképpen kell hozzá egy patkány.
Időtállóságról sem tudunk még beszélni, 1000Hval előfordultak akku gondok, illetve képernyő problémák, gyenge BT, melegedésHa eldöntötted, hogy fontos az akkuidő, akkor már csak 2 választásod marad: Vagy veszel 1000H-t vagy semmit. Ehhez javaslom elmenni mediamarktba vagy saturnba körülnézni, ki vannak rakva lehet nyomkodni és ha meg tudsz vele barátkozni, akkor vedd meg.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs