Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzso
tag
válasz
csuvarszkia
üzenetére
Szia!
Most olvastam csak, hogy mi a problémád. Picivel több, mint 1 hónapja vettem egy osztrák Teleringes usb-s, 3G-s sticket, hogy netezni tudjak kint is, ugyanez a hiba nekem is. Gondol egyet és kékhalállal újraindul. Már vissza akartam vinni a Teleringbe a sticket, de akkor nem ez a hibás. Gondoltam teszek rá másik xp-t vagy ezt állítom vissza, de felesleges ahogy olvastalak. Tegnap feltettem egy másik partícióra Vistát, ezzel azóta nem csinálta egyszer sem. Szerintem nem is fogja már. Egyedül az Aero nem jön be, egyébként jól pörög a Vista ezen is.
-
kics
csendes tag
válasz
csuvarszkia
üzenetére
Pontosan már nem emlékszem nálam a hiba megjelenésére, de olvasva a hozászolásodat, eszembe jutott, hogy nálam anno az USB modemet ki kellett cserélni, melyet követően minden jól működött. Le kellene tesztelni egy másik gépen, vagy bevinni a szolgáltatóhoz, ahol le tudják tesztelni.
-
FPéter
aktív tag
válasz
csuvarszkia
üzenetére
A Vista eszközkezelése nagyban különbözik az XP-hez képest, tehát érdemes lenne megpróbálnod. A 2 gigás winden teljesen jól megy, én úgy használtam június óta. Most meg a Windows 7 bétát, az mégjobb.
Tényleg nem értem, hogy egyesek szerint miért nem mennek az újabb Windowsok a netbookokon, túl kéne lépni ezen. Kell bele a 2 giga ram, aztán hajrá!
Mellesleg meglepődnék, ha senki sem használt volna még T-s stickkel Windet, szóval a T vagy tud a dologról, vagy te fogtál ki egy hardverhibás Windet. Azt nem hiszem, hogy minden egyes OS telepítéskor elcsesztél volna valamit.
-
vadkörte
addikt
válasz
csuvarszkia
üzenetére
Probáld ki, hogy a modem nélkül használod, ameddig csak tudod. Tehát nem bekapcs oszt áll a gép, mint lóf@sz a hidegvízben, hanem rendesen terhelve van. Ha lehet, minél memóriaigényesebb programokkal, mondjuk PcMark, esetleg egyéb tesztprogram ami megnyekteti a rendszert rendesen. Ha nem produkálja a hibát, én is a direkt memóriatesztet javaslom, akár egy bootolhatóvá tett pendrive-ra kiírt Linux-szal, vagy Memtet86-tal.
Ha ez sem hoz "eredményt", próbáld ki a modemet más gépben. Ha ott is produkálja a hibát, akkor modemcsere. Ha nem, lehet akár USB kezelési problémája is a Wind-nek. Esetleg megoldhatja az alaplapi lapkakkészlet driverének a frissítése, ha ez sem hoz javulást, szervíz. -
Shad0w
senior tag
válasz
csuvarszkia
üzenetére
T-mobilos vaccakal fagy ki vagy anélkül is?
-
hanee
senior tag
válasz
csuvarszkia
üzenetére
Szia!
Olvasd el az utolsó 10-15 bejegyzést a topicban.. neked is javaslom a memóriateszt futtatását.
Szerintem Wind-re nem való a Vista, de ez az én személyes - SZERÉNY - véleményem. Egyszerűen sok neki.. nem jobb, és nem is rosszabb, de nem egy ilyen kis 1,6-os Atomhoz találták ki, nem véletlenül árulják XP-vel ezeket a gépeket.
Nem értem, hogy amikor valaki vesz egy notit, miért akarja mindenáron mással használni?
Az Acereket rendszeresen XP-siteni akarják, az XP-s notikat pedig Vista-sitani 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Acereket rendszeresen XP-siteni akarják, az XP-s notikat pedig Vista-sitani