Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
Driver bug. Keress másik drivert.
Az XP nem is ismerheti fel, mert ez HD(24 bites) hangkártya, és az az opr. csak a KB888111 hotfix után kezeli. Ezért kell betartani a telepítési sorrendet.
Amelyik noteszban van SPDIF (optikai) kimenet is, ott még finnyásabb a Realtek a driverre. A multi-kompatibilitású (tehát vista IS) driverek (.5345 után) egyszerűen nem kezelik azt optikát (meg sem jelenik) XP alól. -
[KGR]
tag
Nekem ugyanez volt a problémám.
Nálam úgy lehetett helyrehozni, hogy felraktam a CD-ről a dirvert, majd utána felraktam az msi honlapjáról letölthető drivert is. Ezek után tökéletesen működött. Második XP telepítésemnél rögtön a legfrisebb driverral kezdtem, de ugy nem volt jó, tehát be kell tartani a sorrendet....
passz, hogy miért van igy... -
Darth_Revan
veterán
Szia!
Feltetted a Realtek-es Drivert (ami a CD-n van, vagy pedig a legújabbat a netről), vagy pedig az XP/Vista alap drivere van fent? Azért kérdezem, mert az XP és a Vista is remekül felismeri, de ha a Realtek-es drivert teszed, akkor feltelepül egy "Realtek HD Audio Manager" nevű program is, amiben remekül lehet konfigurálni a hangszórót, fülhallgatót és a mikrofont is, valamint ez kikapcsolja a beépített hangszórót, ha fülhallgatót csatlakoztatól. -
C14NZ
tag
Az előzőt már nem tudom módosítani, pedig félreértettem a kérdést
Hol olvastad, hogy külön lehet szabályozni a hangerőt? Tudtommal mindkettőt ugyanazzal lehet.
Nem kapcsol ki a beépített hangszóró, vagy amikor kihúzod a fülest, akkor "ugyanaz" marad a hangerő, mint amikor be van dugva? Ezért szeretnéd külön szabályozni?Azt viszont én olvastam valahol, hogy ez a hangcodec portfüggetlen, azaz át lehet irányítani szoftveresen a ki és bemeneteket, ergo csinálhasz a line inből is line outot és fordítva. Ehhez viszont nem értek
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest