Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
#80875784 #16156 üzenetére
Nem az a baj, hogy a képembe villog, hanem hogy fogyaszt, és a kijelző is feleslegesen megy. Ha az általad említett megoldást választanám, ráadásul szépen be is fűtene magának a gép. Meg amúgy is úgy szeretem, hogy ha lehajtom akkor aludjon, ettől nem válnék meg
Pizzu: Az alvó állapotot csak azért írtam, mert az a mód egyrészt a kijelző lecsukázáshoz, másrészt ha nem megy a p2p akkor 10perc tétlenséghez van rendelve. A kijelző lecsukásra alvást meg csak a mágnes miatt mondtam, hogy érzékeltessem, nem azzal van a baj
Próbáltam már sokszor beállítani, 32bites és 64bites Win7 alatt is, nem ment. Csak azt nem tudom, mi a fene éleszti fel egyből, mikor kikapcsolna...még max a webcam-ra tudok gondolni (amikor ki volt szakadva, annak a kábele sem volt a helyén). Majd megpróbálom, hogy letiltom... Meg ugye a wifi antenna van még ott, de a wifi ment kiszakadt kijelzővel is, úgyhogy az kiesett, mint lehetőség.
(Ja, pl. az msn is egyből visszaugrik "elérhető" állapotba amikor ki-bekapcsol a kijelző.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest