Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

válasz #80875784 #16156 üzenetére

Nem az a baj, hogy a képembe villog, hanem hogy fogyaszt, és a kijelző is feleslegesen megy. Ha az általad említett megoldást választanám, ráadásul szépen be is fűtene magának a gép. Meg amúgy is úgy szeretem, hogy ha lehajtom akkor aludjon, ettől nem válnék meg :)

Pizzu: Az alvó állapotot csak azért írtam, mert az a mód egyrészt a kijelző lecsukázáshoz, másrészt ha nem megy a p2p akkor 10perc tétlenséghez van rendelve. A kijelző lecsukásra alvást meg csak a mágnes miatt mondtam, hogy érzékeltessem, nem azzal van a baj :)
    Próbáltam már sokszor beállítani, 32bites és 64bites Win7 alatt is, nem ment. Csak azt nem tudom, mi a fene éleszti fel egyből, mikor kikapcsolna...még max a webcam-ra tudok gondolni (amikor ki volt szakadva, annak a kábele sem volt a helyén). Majd megpróbálom, hogy letiltom... Meg ugye a wifi antenna van még ott, de a wifi ment kiszakadt kijelzővel is, úgyhogy az kiesett, mint lehetőség.
    (Ja, pl. az msn is egyből visszaugrik "elérhető" állapotba amikor ki-bekapcsol a kijelző.)

Új hozzászólás Aktív témák