Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Az egy másik tészta. Fejleszteni kell, haladni a korral is kell. Ez visz valamivel előre (?
)
még ha most nem is látni pl. a DDR5 létjogosultságát ez épp így volt minden váltásnál, nem újdonság hogy az elején marha drága a RAM.
Na de az alaplap???
A B450-eknél a közép valahol 35-55 ársávban mozgott.
Most meg 100e?
Ezt nem lehet a forint gyengülésével magyarázni. Sem az inflációval.Amúgy PCI-E 5.0 is látszólag felesleges főleg, hogy a 4.0 gyakorlatilag alig jelent meg és már most szinte kukázható. (alaplapi szinten már elavult)
A sebessége meg nyilván van olyan terület ahol jól jön. Úgyhogy nem ezzel van a baj, jöjjön fejlődjön..... hanem, hogy az 5.0 úgy fog melegedni mint a fene és a sebességben ezért igencsak megkérdőjelezhető, hogy megéri-e? Meg még sokkal drágább lesz bárminél amit eddig láttunk.Mint mondtam ezekben a mostani árakban nem racionalizmust érezni vagy, hogy a fejlesztést fizetnénk ki hanem egy +50% "hátha megveszik ennyiért is mint nemrég mikor bármit bármennyiért adhattunk" idea tükröződik.
-
Hun'reeth
őstag
Tartok tőle, hogy a köv. platformot sem akarják majd olcsóbban adni. Mint mondtam sajna egyfajta tendencia ez a túlárazás.
Árcsökkentés ezeknél már tuti nem lesz, már nem dívik az ilyesmi, inkább kivezetik az egészet minthogy olcsón adják. Akkor nagyon kilógna a lóláb, hogy csak a nyerészkedés volt a cél.
A max. ami elérhető, hogy az új gen-t majd észszerűbben próbálják beárazni. De ebben max reménykedhetünk.
Egyébként én is értelemszerűen váltok ha Intellel jobban járok. Pedig igen régóta vagyok már AMD-s. -
Hun'reeth
őstag
Őszintén szólva nem értem ezeket az árakat.
Olyan mintha a gyártók megpróbálnák fixálni és ráerőltetni az emberekre azt az óriási árrobbanást ami volt de immár nem indokolt! Hozzászoktatni az embereket, hogy minden 3x annyiba kerül.
Pedig biztos, hogy a gyártási költségek nem nőttek ilyen arányban.Én egész konkrétan protestálni fogok, kenjék a hajukra. Ilyen áron nem veszek lapot ha meggebednek, akkor se. (na nem mintha ez őket zavarná)
Amíg működik a kb. 38e -ért vett B450-em azzal elleszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
+1