Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Az erősen gondolkodásból ma vásárlás lett
beszaladtam reklám helye x86-ba és miután megszabadultam 5000 ropogós magyar forinttól, már enyém is lehetett egy Thermalright HR-05 SLI.
Alapvetően elégedett is vagyok vele, DE:
elsősorban valami nincs rendben Everest-tel, vagy a CoreCell chip-pel mert még mindig 32°C az Alaplap állítólagos hőmérséklete, miközben TR bordái azért bőven nem olyan forróak mint a kis gyári szutykok. Bár egy ekkora méretű borda azért sokkal megnyugtatóbb, mint az előbbi jelzővel említett gyári. Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy x86-ba boba6-nek is nF4-es lapja van amin a gyári - MSI-éhez hasonló - borda 84°C
volt infrás mérővel mérve
másodsorban/mellékesen TR mérnökeinek azért még gyúrni kell egy stabilabb rögzítésen, de már ez is elfogadható.
Tuningot még nem értem rá kipróbálni az új szerzeménnyel, de hamarosan arra is sorkerül remélem.
Összességében tényleg megéri a pénzi ez a HR-05 SLI már csak hang szempontjából is sokkal jobban teljesít mint elődje.
Azért bízom benne hogy értékes információt is tudtam írni ebbe a rengeteg rizsába
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
beszaladtam
volt infrás mérővel mérve