Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
NerV
tag
Vhol igazad van...de mindamellett, hogy én is szeretem ha minden aksis, mert kényelmes meg miegymás, nehezen tudok megbarátkozni azzal a gondolattal, h a most jó pénzért megvásárolt lejátszóm két év múlva megy a kukába.
Tény, hogy biztos lesznek addigra filmet is lejátszó kütyük, de tudom, hogy arra meg nem lesz igényem, ahogy nincs szükségem színes kijelzős mms-es telefonra sem (szvsz nem sok értelme van egy ekkora kijelzőnek, a nagyobb meg egyszerűen nagy)
Ha mindezt tudnák addigra jó minőségben eggyesíteni vmi kis eszközben (telefon, palm, lejátszó, távirányító a fürdőkádhoz és még a barátnőm anyjának névnapja előtt is szól, az talán érdekelne, de valószínűleg azt meg nem tudnám megfizetni (bár ki tudja mi lesz két év múlva)
tehát az én preferenciáim alapján nekem vmi olyan lejátszóra van szükségem, ami vagy cserélhető akkuval rendelkezik vagy elemes.
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest