Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibir
újonc
Sziasztok!
Van: Foscam FI9828W és FI8918W kamerám. UTP kábellel van összekötve a Routerrel.
T-Home.hu az Internet szolgáltatóm. Firefox a keresőm, Gmail.com a levelezőm, WIN. 8.1 szoftverem.Eddig volt e-mail küldés+fotó ( riasztás értesítés ), majd a T-Home.hu szerver összeomlott ( ? 2015,01,23.), megszűnt az Internet, az Internet kódom is vissza ugrott az előző kódra,miután mindent programoztam, reset, újraindítások stb., az e-mail+fotó nem jön ( riasztás értesítés), kamera-kép van, távoli elérés van.
A teszt: SMTP szerver cím hibát ír ki.
Kérdésem:
• mi, v. ki tiltott le, ( T-Home, gmail, ?)
• ha a Gmail tiltott le, hogy lehet feloldani?
• Ha a T-Home tiltott le mit kell tennem?
• a NAT. engedélyezve van. (?, mondta: 1412 tel.)
• Gmailban mindent megpróbáltam, pl. illetéktelen hozzáférést engedélyeztem, nevet jelszót cseréltem stb. Semmi. Nem tudom kipróbáltam-e mindent ?.
• T-Home.hu a meg növekedett adatforgalom miatt a ( 15 GB-os tárhely 0,8 % foglalása! ) szerver leállása után nem tiltott-e le ? Megváltoztattam a kamera fix IP címemet, nevét is, semmi.Kérem, ha van időtök, segítsenek. Köszönöm.
Tibir
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest