Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, Greasemonkey-ból van 4.0-s verzió, ami kompatibilis vagy akár helyette ajánlhatom a Tampermonkey-t.
Menu Wizard-ra nem tudom van-e vagy lesz-e alternatíva.Egy másik megoldás, hogy fejlesztői vagy nightly verziót raksz fel és about:config-ban engedélyezed ezzel a hagyományos addonokat: extensions.legacy.enabled (menu wizard nálam tökéletesen működik)
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Addig nem fognak működni, míg le nem frissítik a készítők az adott kiegészítőt vagy meg nem kapják Mozziláék a készítők tanusítványát, hogy oké az adott kiegészítőjük és nincs semmi használatbéli probléma az újabb verziójú böngésző esetén (szerintem)
Korábbi böngészőverzió frissítésnél is voltak kiegészítőim amik nem mentek aznap (hasonlóan mint neked és mint nekem most is), de másnap már minden ment minden úgy ahogy korábban, és nekem nem kellett csinálnom semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911