Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kelvin
üzenetére
Ezzel én is szoktam szívni

Nálam 1,3 GB után teljesen kezelhetetlenné válik a Firefox, akárhány tab van.Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy amit csak tudok, IE-n nyitok meg, és ott használom.
azaz van 1-2 tab (PH, Messenger, Outlook, stb.) ami Firefoxon megy, minden más IE11-en. -
vlevi
nagyúr
válasz
Kelvin
üzenetére
Én viszont most, hogy állítólag kevesebbet használ a króm, feltettem, a portable változatát. Fél óra után le is szedtem. Firefox alatt minden betű pengeéles, jól olvasható, a Chromeban egy kicsit kásás, mosott a széle a betűknek, mert nem a Vista, Win7 óta megszokott cleartype-al dolgozik, hanem máshogy. És néhány perc olvasgatás után már fájt tőle a szemem. Szó szerint. Ezért (és még sok más apróság miatt is, amik már évekkel ezelőtt is zavaratak benne) dobtam ki a fenébe. Maradt a tűzróka.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911