Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
na pontosan erről beszéltem én is.
lehet, hogy haverod valóban végig tudott tolni ezzel a gumival egy napot, amit azért nagyon furcsállok, de nem tartok kizártnak (gyanitom nem kente a 20-30 perces etapokat folyamatosan nyélgázon), alattam 5 kör után pontosan az lett amit irtál.. biztos, hogy teljesen másképp terhelem a gumit még mint ő, nem tudom olyan finoman mozgatni, ahogy kell, ezt magam is érzem, hogy távol vagyok még a harmónikus terheléstől/mozgástól/fékezéstől. de az is tény, hogy ugyanennél kétbalkezeslábas vezetési stilusomnál a conti atombiztos volt utána másfél napon át. vagyis, a conti egyszerűen jobb, modernebb. az, hogy én nem vagyok valami faszagyerek, azért nem oszt meg szoroz, mert ez egy körülmény (gyakorlatilag az egyetlen állandó tényező
), igy én (ahogy te is mondod) igenis a jobb gumira megyek ha lehet. -
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
egyetertunk.
ez nem versenyzo topik, a legtobben itt olyan mazsolak, mint en. marpedig akkor akarmivel is van ertelme kimenni palyazni. attol csak ugyesebb lesz az ember, illetve tobbet tud meg a motorjarol. hihetetlen jo erzes volt tegnap, amikor osszejott egy-egy kanyarkombinacio ugy, ahogy elotte sosem. mar azert erdemes kimenni. ugy ereztem h igazabol motorozom.
es amikor valaki mar ugy erzi h keves neki a guma, akkor majd cserel. gumit vagy motort
Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), igy én (ahogy te is mondod) igenis a jobb gumira megyek ha lehet.