Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
A motorhang/kipufogo temat en sem ertem, nagyobb temponal(ertsd: 90 felett) mar nem is hallom. A szel zaja pedig csak azert zavar, mert tartos hallaskarosodast okozhat. Kicsit olvass utana a temanak, tobb motoros oldalon is veseztek mar. Es nem pedig azert, mert nyavalygok, vagy mert papirbol vagyok.
Djuree (PH! kedvence): kicsit el vagy tevedve te is, 130nal mar komoly szelzaj van, foleg egy magas embernek egy kis fazer-en. Az mas kerdes, ha tenyleg rossz mar a hallasod, de sztem azert nezesd meg mielott tovabb rontod.
A szitu amit leirtal, az meg eleg extrem, vagy inkabb fogalmazzunk ugy hogy nonsence.
Kicsit gondold at. Kozben fordits figyelmet a kovetkezo dolgokra: mikor eloz kocsi nagymotort; mikor hallod te ezt meg idoben; ill. tukor; hatranezes.
Amirol te beszelsz az inkabb gyalogos, biciklis problema. -
Djuree
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
a szélzaj miatt vesznek füldugót többnyire. aki meg a motorhang miatt vesz füldugót, annak tényleg nem való motor
engem nem zavar a szélzaj, mert nem megyek csak max 130-al, ott még nem vészes. de ha mennék 160-170-el én is vennék. igaz baromira életveszélyes ,mert tompítja a többi hangot is.
mondjuk engem asszem nem zavarna a szélzaj, már süket vagyok, itt a melóban a gázturbinák 120dB-el zúgnak
még jó hogy van fülvédő ha kint kell lenni felügyelni a karbantartókat, az irodában meg nem nagyon hallatszik.... -
Daywalker
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Szerintem te félreértelmezted az egészet. Egyrészt az autós hasonlattal sem értenék egyet. Nekem Remus Wild Label van az autómon és autópályán bizony fárasztó a hangja egy idő után

A füldugót a szélzaj ellen használja TayRol, és én is be fogok egyet szerezni. Hogy miért? Mert öreg koromban (bár nem hiszem, hogy megérem) nem akarok süket lenni. Nyilván nem a (sport)kipuff hangja a zavaró, hanem a szélzaj, és az engem is baromira zavar. Nyilván egy halkabb sisak lenne a megoldás, de még azok használatánál is javasolt a füldugó (nézz utána, hogy mekkora terhelést kap a füled a sisakban a szélzaj miatt).
Hogy mennyire különbözik egyes emberek ingerküszöbe, azt azzal szemléltetném, hogy voltam kint pár éve F1 edzésen, amit többen simán füldugó nélkül néztek végig a gold tribünön, én nekem ugyanott fél óra után már fizikai fájdalmat okozott a nagy hangnyomás, szinte rosszul voltam és két napig sokkal rosszabbul hallottam.
Nem hinném, hogy a motorozás élvezetéhez hozzá kell tartoznia a hallásromlásnak is. Ha neked nem fontos, a te dolgod, de nem hiszem, hogy emiatt el kéne ítélni a másikat.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Star Citizen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
engem nem zavar a szélzaj, mert nem megyek csak max 130-al, ott még nem vészes. de ha mennék 160-170-el én is vennék. igaz baromira életveszélyes ,mert tompítja a többi hangot is.
még jó hogy van fülvédő ha kint kell lenni felügyelni a karbantartókat, az irodában meg nem nagyon hallatszik....