Hirdetés
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Vagy az, vagy pedig olyan `szaradas utan feher szinu lesz` felet veszek, hogy lassam, mit-meddig.
Lajcsi: persze, en sem arra gondoltam, hogy nem vizallo, csak nem merem borotvaval lemosni (bar az extra szennyezodeseknel a legjobb), maradok a slagnal
Neztem sprayket, ez nekem teljesen megfelel, ill. van ez joval dragabban.[ Szerkesztve ]
-
ferkoboy
senior tag
Most takaritottam meg a láncom. Petróleum hihetetlen jó dolog, oldja rendesen a dzsuvát, ugyhogy fujom is be ismét a szép láncomat.
Ez már valami ujfajta petró, mert átlátszó, meg szinte nincs is szaga, koránt nem olyan büdös, mint a kalsszekus változata.mod:
Lánspray: én Castrolt használok. Nekem ez vált be.
mod2: pont az amit fentebb linkeltél, elsőként.
[ Szerkesztve ]
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
Stalker-2572
veterán
Tudtok egy pofás adás vételi mintát? Lehetőleg ne olyat, ahol egyik lapon van a szöveg a másik lapon meg az aláírás
All Black...
-
TayRol
nagyúr
válasz Stalker-2572 #14054 üzenetére
Max. ilyent, de ez autos.
-
Stalker-2572
veterán
-
TayRol
nagyúr
válasz Stalker-2572 #14056 üzenetére
Az elso talalat lesz ami neked kell.
-
feca81
aktív tag
mi,mikor beiszunk,a marsteren eszunk. egyszer sorkertbol haza ettunk ott.a csapat egyontetuen azt ondta tobbet nem
hozza kel ltenni,mindenaron palacsintat akartunk,es nem szolgaltak ki minket,mert az csak delelott volt.mondtuk mi azt,h mindjart az van,nem erdekelte oket igy maradt a hotdog,es kegyetlen rossz volt a mustar,meg vmi vizes virsli volt benne.
alairas: ma is megjelenik a rakparton egy rovid idore.pontosan 7 percre.ennyi kell,h meggyujtsam a cigit,es elszivjam
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
ALI_G
veterán
válasz TayRol #14051 üzenetére
volt nekem is castrol, motul stb, egyik se különbözik a másiktól, a lényeg hogy be legyen fújva.
bár talán egy dolgot tudok a castrol ellen mondani, sokkal hamarabb lekopott mint a többi kicsivel olcsóbb.egyébként ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor meleg láncra fújod és fújás után fél óráig nem ülsz motorra
-
feca81
aktív tag
lehet megoldhato.meg beszelnem kell par emberrel,mert mehetne az enyem helyere,ha en el tudom a sajatomat rakni vhova.
ja par orara?siman max elmegyek addig gyorsulasira,es beteszed az enyem helyere.privben tobbit.Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
zsoltee10
addikt
Láncspré. 30000km alatt összegyűlt tapasztalatok:
Valvoline-t senki, de senki ne vegyen, a legszutyokabb mind közül.
Castrol egy fokkal jobb, de sokat az sem bír, én a fehéret használtam 2 tubussal. Nem túl meggyőző.
Eddig a legjobb a Motul volt, messze a legjobb, de a legdrágább is.Most pedig, mivel új, arany színű láncom van, ezért kipróbálok egy újat. Silkolene a neve, drágább a castrolnál, színtelen, viszont a többihez hasonlóan grafitos felület rakódik a grögőkre, így látszik, hogy mikor kell befújni. Még nincs róla tapasztalatom, 100km van az első fújásban.
-
feca81
aktív tag
válasz dave93 #14044 üzenetére
nehez megmondani. tudni kene,mit jelent a felujitott allapot.
pl nalam hengerfurast,dugo,csapszeg,gyuru,zegergyuru cseret,csapagycseret,gyertyacseret,valto beallitast,valtonal az osszes karmantyu cserejet,ujravezetekelest,gyujtas cseret,felujitast,beallitast,karbbeallitast,fuvokacsereket,legszurocsere,olajcsere,es meg sorolhatnam.nekem a simson mar 60-70E Ftba van.es meg mindig nem tokeletes.kb 75-ert fogom eladni.a vazon kivul minden ki van cserelve,v felujitva
meg kell nezned,es ugy dontened.meghallgatni,kiprobalni,stb.kep alapjan itelni ne mlehet.mondjuk kep alapjan en adnek erte 40-et,de nagyon sok fugg a blokktol.lehet ne mer csak 20-at,mert gatya a blokk.Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
törölt tag
válasz zsoltee10 #14072 üzenetére
ez azert fura, mert mi 5 eve hasznaljuk es pl horvacia, autopalya ezer fok, ket tankolasonkent fujas es semmi baj nem volt. sose.
viszont volt fura teflonos spray-nk, ami nyalkas volt es csomokban tapadt ossze mindenhol, ahol nem kene es merev lett tole a lanc.
es volt erdekes zold spray-nk, ami nem birt ki 100km-t es sivatag szaraz volt a lancunk, pedig a shox-ban eskudoztek ra.
lehet h lejartat kaptal v van masfajta valvoline is, mint amit mindenhol latni? -
Kevo
tag
válasz TayRol #14043 üzenetére
Képet majd dobok, lekapom ma-holnap, mert most csak telós képet tudnék feldobni
Láncspray-ből szerintem a legjobb a Valvoline (Zsoltee látom nem annyira csípi ), nekem majd minden barátom ezt használja, jó a fedőképessége, kiadós és nem is drága (kb. 2.300 Ft). Csak ajánlani tudom
Amúgy elvileg valóban 500km-enként illik fújni és ha már sok rajta az anyag, akkor lánctisztítózni. Mondjuk az 500km amolyan "illik érték", mert előbb is szükséges lehet, sokmindentől függ, de inkább többször fújjad, mind kevesebbszer. Ha a lánc fényes, akkor nincs mese, fújni kell, olcsóbb, mint egy új láncszett.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
hát érdekes. ez a valvoline féle fehér takony nekem nagyon nem jött be. 400km-t nem bírt ki nekem, míg a castrol még so-so, a motul viszont tényleg kibírt nálam 700-800km-t.
-
Kevo
tag
Akit érdekel - TayRol-t biztos -, az itt [link] megtekinthet egy rögtönzött galériát az én hűséges vaspapripámról
Az utolsó képet TayRol-nak dedikálom a sikeres és hatékony láncápolás kivitelezéséhez -
bajnokpityu
félisten
nagyjából 70ezret mentem valvo olajjal a buzukiban.ez 7 cserét jelent.egy cseppet nem evett sosem,könnyen indul,és mindig csont nélkül ment ződkártyán,igy 170ezer km-el.mindig olaj állagúan jött ki a kocsiból,nekem nincs vele bajom.
köszi,meggyütt a gyertya,majd jövőre talán lesz időm belepakolni.láncot sosem pucoltam,előző CBRen igy is elment alattam asszem 12ezret,utánam tulajnál még 15 ezret,és kb az előttem tulajnál is 15ezret a lánc,és nem tok róla,h cserés lenne.a lánc végig tiszta gané volt,mivel mindenki által csak rosszat hallottam a brigis takaritástól.
eladó topping dac
-
veterán
válasz bajnokpityu #14083 üzenetére
Nekem meg elment az olajnyomás nyáron, veszprémi úton cirka 11ezres fordulaton... egyszer csak hopp, világít a piros...
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
jasszer
őstag
Szép. Nekem jobban is tetszik, mint az újabb SV650-ek, kevésbé hivalkodó, nem akar baltával faragott sportmotornak látszani, egyedül a kipucsőnél érzem kopasznak kicsit. Lehet h feladom az ABS-es terveimet és jövőre beleugrok egy ilyenbe.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
Hja, igazából inkább motorozni szeretnék megtanulni (eléggé), nem az elektronikára hagyatkozni, de úgy vagyok vele h ha már egyszer segít elkerülni egy balesetet, akkor megérte. Mivel melózni is motorral járok kb. 60 napot hagyok ki egy évben (mikor már délben is fagypont alá csökken a hőmérséklet), télen meg biztonságosabban érezném magam ABS-szel...
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Kevo
tag
válasz TayRol #14086 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
A középállvány nem rossz dolog, nagy könnyebbség, annyi szent.
Aműgy én is néztem a naked verziót, de nekem fontos volt szélvédelem, plexivel meg már nem tetszett ez a típus (pl.: haver Hornet-jén jól mutat), így maradt az S-es változat, mellesleg szerintem jobban is néz ki ez a sportos feeling
Jó8 mindenkinek!
-
feka007
veterán
Csak az nézze meg, aki nem eszik
Ezt ne!! Ez a figyelmeztetés ellenére is nagyon durva!!
[ Módosította: Racecam ]
-
Boci_83
őstag
válasz bajnokpityu #13994 üzenetére
Egyszer Liquid Molli 4T üzemanyag adalékot tettem az Fzr-be, akkor fogadtam meg hogy soha többet semmit sem! Csak ami az üzemanyagban van, ha van benne valami egyáltalán.
Ajánlotta múltkor is egyik ismerősöm hogy itt egy adalék, tedd bele a motorba. Nem fogadtam el. Nem teszek bele semmit sem!**********
-
feca81
aktív tag
pont ilyen va nnekem is,en se szeretem.minden beleragad,es iszonyat mocskos tole a lanc.most egy masikat ajanlottak,ezt tesztelgetem.ne kerdezd a markanevet,ingyen volt eddig jonak tunik.nem feher,hanem attetszo,es tisztitja a lancot.rafujtam a 250-es dzsuvas lancara,es a 3. alkalommal mar latszott a fem szine,annyira letisztitotta
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest