Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) Zardon


Zardon
csendes tag

SZiasztok!
Segítségeteket kérném. Vettem egy korábban vodás, de már független V3-at, és a benne lévő - korávbban rátöltött - zenéket nem tudom kitörölni, még a mobile PhoneTools sem segít. megkérdezi, hogy törlöd, rábökök, hogy igen, majd nem tölri és kilép az alap ikonsorban. Van valami tippetek? :O

" Gnoti se autom" EGY BŰNŐST MÁR UTOLÉRTEM!!!

(#1502) mooattyi


mooattyi
csendes tag

Hali!

Nagyon tetszik a V3xx, és a vásárlásában gondolkodom, viszont hallottam róla, hogy búg a telefon, és gyakran fagy. A búgás zavaró? A fagyással lehet kezdeni valamit? Szoftvert lehet frissíteni? (Motorola honlapján nem találtam ilyen lehetőséget...)

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv: Matyi

(#1503) crwn válasza mooattyi (#1502) üzenetére


crwn
senior tag

a búgás van. az meg hogy zavaró-e... egyéni. tény, hogy közelről eléggé hallgató. ez típusjellegzetesség. a fagyás ellen bizony szoftfrissítés ajánlott. attól persze a zúgás megmarad, mert az hardveres ügy. javaslom a szervízben történő frissíttetést.

(#1504) mooattyi


mooattyi
csendes tag

Hali!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani a V3xx telefonban, hogy kijelezze a hívott félnél a számomat?

Üdv

(#1505) mooattyi


mooattyi
csendes tag

Közbe meglett :U

Üdv

(#1506) Rammi


Rammi
csendes tag

Sziasztok!

Először írok, és egy kérdésem lenne. Miért van az, hogy a V3i-vel alig tudok 8-10 átlagos szót írni sms-ben és már két oldalban küldi a készülék. A két oldal gondolom 2 db sms-t jelent. Lehet ezen valamit buherálni?

(#1507) Viktor0610 válasza Rammi (#1506) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mellőzd a jobbradőlő ékezeteket (kivétel é), illetve az ő és az ű betűket. Így nem lesz gond az SMS "méretével".

Samsung Galaxy A54

(#1508) Paulie86


Paulie86
tag

Sziasztok,
Szeretnék venni egy V3-as telót, a jó öreg sima V3-as black design-ja tetszik, viszont én szeretnék 6-7 Mb-nál több memóriát. Szóval V3 kinézet csak több memó, bővíthetőség, ez kéne nekem. Próbáltam utánanézni a sok V3+abc valamelyik betűje változatoknak, hátha van ilyen amilyet szeretnék. Ott van pl a V3m, csak az CDMA-s, na ez pont tetszene is. tudom ott van a V3XX is, de az sem jön be a V3ivel együtt.

Olyanon is gondolkoztam hogy V3i, és arra ráhúzni egy V3-as full házat, ha egyátalán ilyen lehetséges, nem tudom. én most ilyen marhaságokon töröm az agyam,ez van, de ha valaki tud valami 5letet ossza meg velem. kössz

[ Szerkesztve ]

(#1509) SP!T


SP!T
addikt

Hali!

Régebben mindig SIM kártyára mentettem az SMS üzeneteimet, de mióta ez a telefonom van muszáj voltam a telefonmemóriába menteni, mivel nem találtam rá beállítást. Azóta valahogy mindet átrakta saját magától a telefon memóriájába, mert a SIM kártyámat hiába rakom át másik telcsibe semmit sem lát az SMS-ekből. Eddig nem volt probléma, de mióta új Nokia telefont vettem nem tudom átmásolni SIM-re, hogy meglegyen az új telcsin is. És bizony fontos SMSek... :( Ám a telefont el kell adnom a héten, úgyhogy vhogy meg kellene oldanom. Valaki tudja hogy másolom SIM-re? Csak 15db SMS, az elférne a SIM-en.

Előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1510) SP!T válasza SP!T (#1509) üzenetére


SP!T
addikt

Senkinek nincs ötlete? :(

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1511) D4rkm4n


D4rkm4n
őstag

Pár hónapos motorola V3 (független) amikor hívást kezdeményeznek róla akkor hallani a kicsöngést, de amit mondanak a vonal túloldalán, azt nem hallani.

A probléma nem rendszeresen jelentkezik. Egy be- és kikapcs segít a dolgon. Mitől lehet? Mi a probléma szerintetek? :F

"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."

(#1512) Oconnor válasza D4rkm4n (#1511) üzenetére


Oconnor
csendes tag

Szia!

Hogy mitől lehet, az jó kérdés. A v3 széria tapasztalataim szerint csinál fura dolgokat, nekem a v3i-m élt magán életet, szerencsére sikerült időben megválnom tőle. Egy teljes SW frissítés lehet megoldaná a problémádat.

Valaki nem tudja, hogy hol lehet reális áron átvezető fóliát szerezni?

(#1513) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Motorola V3-hoz van Vistára megfelelő szoftver? A Motorola honlapján diszkréten hallgatnak róla, a legutóbbi Phone Tools (4.5.1) pedig hiába tavalyi kiadás, Vistán nem hajlandó működni, ha jól emlékszem még települni sem.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1514) Exter


Exter
csendes tag

Sziasztok!

Én most vettem V3-at, és rögtön 2 problémám is akadt :W Az egyik hogy iszonyat kevés karakter után 2-3 oldalon küldi el az sms-eket, a másik pedig, hogy MMS-t nem hajlandó küldeni... miért is? :((( Segítsetek.... :O

(#1515) Oconnor válasza Exter (#1514) üzenetére


Oconnor
csendes tag

Szia!

Az SMS problémára sajnos annyi a megoldás, hogy kerülni kell a jobbradőlő ékezeteket (kivétel é) - (Viktor0610-től idéztem). Ez sajnos motorola hiba, legalábbis nekem minden motorolám ezt csinálta. Az MMS problémára nem tudok választ.

(#1516) Exter


Exter
csendes tag

Gyerekek..lassan kivágom a telót... :O egy 2006-os linkben találtam egy oldalt, ahol a T-mobilos beállítások vannak-szerver, szűrők stb.., ami alapján be lehet állítani az mms küldés fogadást... V3-om van, kártyafüggetlen,de vodás kártyával használom. És mms se ki, se be :S Segítsetek..

(#1517) Exter


Exter
csendes tag

Megcsináááááltam..azta...pedig lány vok, vagyis többségében elektornikai analfabéta :C

(#1518) ancsubaba


ancsubaba
csendes tag

Sziasztok:)
Egy kérdéssel és egy kérésel fordulok hozzátok!Már nagyon régóta keresem a megoldást de sajnos nem találom:(

Motorola V3 tipusu telefonom van és találtam egy oldalt ahol mindenféle telefon tipus megtalálható!Ezen az oldalon vannak képek,háttérkép kimélők,zenék és témák!Hogy csak egy esetet emlitsek ezen az oldalon kerestem a telefonomhoz témát!Le is szedtem és ki is csomagoltam de csak magát a képet csomagolta ki nem a témát:(
Szóval nagyon szeretném megtudni hogy hogyan lehetséges erre a telefonra olyan témát tenni ami működik is !!
LÉGYSZI SEGITSETEK!!!!!!NAGYON VÁROM A VISSZA JELZÉST!!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!

(#1519) ancsubaba


ancsubaba
csendes tag

Sziasztok:)Megint én vagyok nem tudom kaptam e már választ a kérdésemre mert nem találom hogy hová irtamxdxdxd :((

(#1520) Olcsi válasza ancsubaba (#1518) üzenetére


Olcsi
senior tag

Szia! Esetleg nem erre gondolsz? :U

(#1521) Olcsi válasza Olcsi (#1520) üzenetére


Olcsi
senior tag

Jha...sorry, figyelmetlen voltam... nem a kérdésre válaszoltam :D :W

(#1522) ricsik


ricsik
őstag

Ma vettem egy ezüst V3-mat. Az hogy lehet, hogy a telefonon csak az előlap fém, minden más műanyag. Előlap alsó része, belül minden, hátul minden. Eddig azt hittem, hogy télleg full fém.
Vodás a cucc és külön írja a prosi, hogy a műanyag akkufedelet ne cseréljem ki más V3 fém fedelére.

Ilyennel találkoztatok? Vodafon egy full butított változatot árul?
Nem értem.

(#1523) yodee_


yodee_
őstag

hello!

egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki "debrand"-olt e már v3at. nem nagyon tetszik a szolgáltatós menü és szeretném rátenni a gyárit. kérlek segítsetek. köszönöm

Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M800

(#1524) Paulie86


Paulie86
tag

Sziasztok nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni a legújabb firmware-t a V3-hoz. Nekem valami teljesen gyári kéne, semmi moddolt cucc. Vettem egy V3-ast nemrég, frissítettem benne a szoftvert 42.10R asszem, a sw jó meg minden azzal nincs baj, csak biztos van már ennél újabb, és ami a nagyobb probléma, hogy egy olyan IMEI számot állít be, ami T-Mob hálózaton nem megy, Nem regisztrált Sim, ezt írja ki.

Szóval kéne valami jó SW nekem, a legújabb, ami nem cseszné el az IMEI-t, vagy valahogy tudni kéne, hogy az SHX fájlban mit kell kicserélni, hogy azt az IMEI-t rakja be amit szeretnék.

kössz a segítséget.

(#1525) lexus88


lexus88
tag

Sziasztok!

Az hogy lehet, hogy a régebbi v3 hátlapja még fém volt, most pedig műanyag ( a használati utasításban is az van, hogy ne cseréljük ki más v3 fém hátlapjára, mert nem ez a készülék nem úgy van tervezve), és egy töltőn kívül semmit nem adnak hozzá, régen pedig a bőrtoktól kezdve az adatkábelig minden volt. Ma lett vásárolva a pannon gsm-nél. Valakinek ötlet?? :)
Köszi!

(#1526) Viktor0610 válasza lexus88 (#1525) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem bontottam ki mostanában V3 dobozt, de előfordulhat, hogy ezt a változatot a Pannon olcsóbban kaphatta a Motorolától... :U

Samsung Galaxy A54

(#1527) ZPapp23


ZPapp23
csendes tag

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy linket ahol leírásokat ilyesmiket találok v3-hoz függetlenítéshez és vodás szoftver lecseréléséhez. Előre is köszönöm a segítségeteket,
Üdv,
P.Z.

(#1528) Viktor0610 válasza ZPapp23 (#1527) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A szoftver módosítására a linkek az első hozzászólásban, a függetlenítés témaköre pedig tiltott.

Samsung Galaxy A54

(#1529) ZPapp23


ZPapp23
csendes tag

Oké bocsánat. Viszont lenne egy olyan gondom is hogy felteszem az mp3-at, megjelenik a hangok között, le is játssza, beállítom csengőhangnak, mégsem állítja be nem is azt játssza le. Külön kiválasztani sem lehet. Ötlet esetleg valaki?

(#1530) t0m0


t0m0
csendes tag

hello,

vasaroltam egy motorola v3 -keszuleket, de nincs meg a hozza tartozo magyar nyelvu leiras.

kerem szepen, hogy aki rendelkezik ilyennel elektronikusan, kuldje el linkben ide, vagy az e-mail cimemre : vaszev@gmail.com

elore is koszonom,tomo

[ Szerkesztve ]

(#1531) Viktor0610 válasza t0m0 (#1530) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A Motorola oldaláról letöltheted. Egészen pontosan innen.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#1532) Paulie86


Paulie86
tag

Sziasztok, nem tud véletlenül valaki segíteni?, flasheltem a V3-asomat, aztán utána már nem igazán akart feléledni a Flash & Backupot használtam. Asszem végig is ment az egész, de restart után már csak a billentyűzet világít, kijelző nem csinál semmit, és nem is akarja többé felismerni a gépem, szóval újra flashelni sem tudom az egészet.

Körülnéztem már mindenhol a neten mit is lehetne ilyenkor csinálni, de nem igazán találtam rá megoldást, valaki innen nem tud valami tuti felélesztési tippet, esetleg nem járt már valaki ugyanígy mint én?
kössz a helpet.

(#1533) Oconnor válasza Paulie86 (#1532) üzenetére


Oconnor
csendes tag

Próbáld meg flash módba kapcsolni és úgy. (# + * + bekapcs gomb)
Ha még mindig nem jön elő semmi és a gép sem ismeri fel, akkor nemtudom.

Valakinek nincs véletlen v3-hoz magyar language packja? Vagy valaki lenne olyan nagyon kedves, hogy letölti a sajátjáról csak a nyelvi csoportot és elküldené nekem :F

(#1534) Oconnor válasza Paulie86 (#1532) üzenetére


Oconnor
csendes tag

Na megvan a megoldás! Én is így jártam. Motorola Service Tools 8.0 -val kell felrakni az adott MP-t. Ez a prog képes flash módba kapcsolni!

(#1535) Paulie86 válasza Oconnor (#1534) üzenetére


Paulie86
tag

Hello, kössz a segítséget, remélem segíteni fog ez a program, csak az a baj, hogy én nem találok sehol egy olyan helyet ahonnan le tudnám szedni rendesen.

(#1536) Oconnor válasza Paulie86 (#1535) üzenetére


Oconnor
csendes tag

Szia!

Itt egy link.
Elvileg működik. Sok sikert.

(#1537) cellpeti


cellpeti
veterán

Sziasztok!

Ki lehet szedni telókból a Live-os menüt?

Tigris, tigris, csóvafény...

(#1538) Wasquez san


Wasquez san
csendes tag

Üdvözlet!

Volna egy problémám:
V3-as teló, független miegymás...
van egy /a és egy /c "meghajtó" nagyából azonos könyvtársruktúrával
viszont hiába töltök fel hangot (mp3,mid,amr...) nem ad hangot lejátszás közben.
de még a gyári hangjai se működnek. viszont az un. rendszerhangok hallhatóak, igaz
nagyon halkan.

Kérdés: hogy tudnám bekapcsolni/fölhangosítani a hangokat hogy hallhatóak legyenek?
meg pontosan mik kellenek hogy legyenek az a,c -ben? mert igy ahogy elnéztem 2x van meg minden a telón.

Ui:Eddig v547esem volt és ott a TTC-vel normálisan be lehetett állítani mindent.
ezt is felismeri, de csak az /a-t.

Meow -=?.?=- :F

-=*.*=- cat domiation

(#1539) yamakasy79 válasza atosz (#1) üzenetére


yamakasy79
csendes tag

Hello most kaptam egy v3 telefont de angol nyelvű,hogyan tudok rá magyar nyelvet felrakni,fontos lenne köszönöm,ja és szájbarágósan ha kérhetném

(#1540) ricsik


ricsik
őstag

Van egy nagy gondom. Feltettem 6-8 skint a skinmannal. Minden jó, de kitöröltem őket, mert nem tetszettek, de az opciókban a telefonon még mindig ki tudom választani őket, de nem történik semmi (nyilván). Vodafone skint természetesen nem bántottam. Találtam egy működő leírást, hogy újra létre kell hozni a skin mappáját p2k commanderben és onnan kell törölni, és akkor eltűnik végleg. Ez nem működött nekem. 1 napja szórakozok vele, de tele van a kinézet menüm, amiből csak a vodafone működik.
Van valami végleges megoldás?
köszi

(#1541) mj620


mj620
csendes tag

Sziasztok!
Sikeresen elkúrtam a telefonom!(v3)

Hangszórót cseréltem benne és szét szedés közben a hátulján lévő gumi dugó alatt lévő csatlakozó le tört a nyáklapról!Azt hiszem a külső antenna csatlakozó vagy autós kihangosítóé!Nincs hálózatom!Vissza lehet azt forrasztani?
Szerintem így hogy letört a csatlakozó így inaktív lett a belső antennája mert sorba lehet kötve! :W :W :W :W :W :F

(#1542) SnOOber


SnOOber
csendes tag

Sziasztok :)

Sikerült egy jó kis Motorola V3-as készüléket szereznem már szinte minden dolgot tudok de 1 dologban elakadtam ebben kérném a segítségetek...Ez pedig a játékok telepítése.
Jelenleg a telefonom mikor belépek a Játékok és programok menübe a következő üzenetet írja ki: Nincs installált MIDIet állomány.
Ha belépek a Beállítások/Java eszközök/Java alk.Letőltő kéri csatlakoztassam a kábelt. Ezt megtéve : Java kapcs aktív felirat ami után ismét kér hogy csatlakoztassam a kábelt?:D
Leszedtem a P2kCommander-V5.1.0-MR nevű programot amivel írták hogy felmásolhatom a teló Kjava mappába a játék jar filet. Na és ezután vagyok meglőve. Ugye felmásolódik a file..de onnan hogyan tovább???
Hogyan kell installálni a programot?..én má mindent próbáltam de passz.
Valaki aki jobban vágja a témát kérem segítsen...köszönöm.

(#1543) Xmodule


Xmodule
őstag

Nekem is ilyen telom van. Én kitöröltem minden gyári cuccot amit nem használtam sosem. Viszont javát én sem tudtam még telepíteni.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#1544) zolynet


zolynet
addikt

van egy számomra pont az igényeket kielégítő v3asom, csak egy a bökkenő vele, Phone Tools-t használva nem tudom a telón lévő adatot, jelen esetben vágott mp3-at letöröltni.
Hibaüzetet:

Hogyan tovább? Ötlet? :F

Life is too short to stay stock!

(#1545) Szplöttyy válasza zolynet (#1544) üzenetére


Szplöttyy
senior tag

Szia!

Fogalmam sincs miért, de ezt nekem akkor csinálta, mikor nem a motorolás usb kábellel dugtam a gépre, hanem egy sima egyszerű usb kábellel! Szvsz egy próbát megérne a motorola kábellel! ;)

Smoke & Torque

(#1546) zolynet válasza Szplöttyy (#1545) üzenetére


zolynet
addikt

a másolás meg ment gond nélkül, tölteni is tölti a készüléket, szóval teljes értetleneség....lehet bepróbálkozok egy eredeti kábellal ... akartam venni itt aprón, de nem igazán reagáltak :((

Life is too short to stay stock!

(#1547) Szplöttyy válasza zolynet (#1546) üzenetére


Szplöttyy
senior tag

Nekem nem gyári kábellel esetlegesen működött, volt hogy ment minden, volt hogy fel se ismerte a telót a MPT, de tölteni mindig töltött... Furcsa dolgok ezek :DDD

Smoke & Torque

(#1548) tweety08


tweety08
csendes tag

Sziasztok!
Van egy Motorola V3-am, és még régebben találtam egy cikket, amiben le volt írva, hogy hogyan kell lecserélni a külső kijelzőn a logót tetszőleges szövegre. Ez akkor sikerült is, viszont most szeretném ezt a szöveget eltüntetni, de már nem tudom, hogy hogyan kell és az oldalt sem találom, ahol le volt írva.
Tudja esetleg valaki, hogy mi a megoldás?
Azt hiszem P2k tools-al csináltam...
Előre is köszi!!!!

(#1549) Galambkiller


Galambkiller
csendes tag

Hello
Nem tudom hogy ez ideillik maximum átrakják. Kaptam egy döglött Motorla v3 és kiszereltem belőle a még szerintem használható cuccokat. A kijelzőt szettném valahogy életre kelteni de nem találtam eddig a neten semmi hasznosat. Ha valaki tudja hogyan lehet LCD kijelzőt vezérelni az kérem segítsen.

(#1550) zolynet válasza tweety08 (#1548) üzenetére


zolynet
addikt

P2k tools-al csinálhattad, ahogy anno én is, de nekem olyannyira sikerült, hogyha kinyitom a telefont akkor szép fehér semminincs képernyő látszik, sikeres volt, azóta meg nem foglalkoztam vele. Most törlés gondokkal 'küzdök', azzal sem foglalkozom, csak használom.

Life is too short to stay stock!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.