Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
válasz H-Marci #2100 üzenetére
Az enyem is elkezdett jobban merulni az utolso frissites ota, de annyira nem drasztikus mint nalad. Kb. 15 szazalekkal merul most gyorsabban erzesre. De egy ejszaka alatt nekem csak 2 szazalekot merul uh az egesz jo. Nekem is jobban melwgszik kicsit. Szerintem vagy a Google Play Services lehwt a ludas (mint altalaban). Agy a sima frissites, de az mondjuk mar 2 honapos es nwm volt ilyen meg akkor csak az elmult 2 hetben. Szoval lehwt valami app frissult le rosszul...mindegy, amugy is esedekes az uj frissites most szeptemberbwn azt meg megvarom, a play services kiseretwbwn es meglatjuk segit-e...
-
eisento
addikt
-
forceberg
veterán
Sziasztok. Az automata fényerőt lehet resetelni valahogy?
Eddig folyamatosan ment, szép finoman állíthatta, de most elkezdett xarakodni, hogy fel le léptetgeti, de jó nagyokat, ami zavaró... Pl. most lámpafénynél kb. 8 és 25% között összevissza ugrál.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
Akiknél már A14 fut, a korábban emlegetett üzemidős dolog megjavult, vagy még zabálja az aksit?
Megjött az Edge 30-ra is az A14, frissíteném. Más SOC, de ugye lehet, hogy nem SOC-függő a merítés...
THX!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
krizitomo
tag
válasz forceberg #2107 üzenetére
nalam sem, nagyjabol nalam ugyanolyan hasznalat mellett estere az eddigi 45 helyett olyan 25%on all meg ugy, hogy reggel 100rol indulok.
viszont mas.
exhuawei-es forumozoktol kerdezem, hogy hasznaltak-e video csengohangot, ha igen nem hianyzik-e nekik, vagy esetleg valaki talalt mar ra jo appot? nekemkurvaranagyon hianyzik, kis aprosag, de ugy megszoktam, hogy felesegem ram mosolyog, amikor hiv -
Garfield85
tag
Én 2 hete kb vettem egy Edge 40 prot kb 140k akciósan (Romániában) 14es Androidra frissült és feltűnt,h jobb az akku idő, mint a 40esen, ami 13ason maradt. Amúgy a sima 40es a napokban magától megkapta az újabb biztonságit és lehetne tenni a 14est is, tehát nem töltöttem le semmit hozzá.
-
gixxergabi
senior tag
-
mhydas99
aktív tag
válasz forceberg #2107 üzenetére
Szerintem mindenkepp frissits, mar csak azert is mert honaprol-honapra kiderulnek uj serulekenysegek androidon. Az akksimerules nalam amugy nem durva de jelen van (meg). Kb. 10-15 szazalekkal merul jobban mint frissites elott (nsm android 14-re valtas ota, hanem a ra kovetkezo biztonsagi fissitea ota szoval nem a 14 a ludas hanem igen, valoszinu a play service lett megint elbarmolva (vagy az AI kutatasok miatt a hatterben zabalja az adatokat, en erre gyanakszom mert a Samsungom is merul jobban).
-
arpeen2
senior tag
Edge 40 NEO-n meg lehet oldani vhogy az ujjlenyomat olvaso kikapcsolt kepernyonel is erzekeljen? Ne kelljen kulon a kijelzot felebreszteni?
-
Milka 78
nagyúr
Közben megérkezett a Szeptember 1-i biztonsági frissítés.
-
senior tag
válasz arpeen2 #2120 üzenetére
Ezek az értesítések kezelései lezárt képernyőnél.
A kérdésed úgy értettük, hogy az ujjlenyomat érzékeléshez kikapcsolt képernyőnél be kell-e valamit kapcsolni? Tehát azt gondoltuk, hogy ha megérinted a képernyőt az ujjlenyomatérzékelőnél, akkor nem történik semmi és szeretnéd ezt állítani, hogy ott egyből olvasson. Ehhez nem kell semmit állítani, mindenkinek olvas, ha odatesszük az ujjunk (és persze be van állítva ujjlenyomat is a feloldáshoz, regisztrálva van legalább egy ujjad).
Ettől függetlenül volt már nekem is, hogy nem akart olvasni, de az havi egy bug, ilyenkor kellett a dupla kopp vagy gombok nyomkodása, hogy felébredjen, viszont ilyenkor más feloldás is kellett, egyáltalán nem fogadta az ujjam.
-
Milka 78
nagyúr
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Valaki nem tud egy normális tokot ajánlani? Olyan kellene mint a gyári de ne műanyag mert az eléggé csúszik! Rendeltem szilikonos tokot de nem tetszik hogy az oldal rész magasabb és ok hogy jobban véd de teljesen feleslegessé teszi az edge kijelzőt a telefon formája és fogása is megváltozik. Használtam egy darabig de visszatértem a gyári tokhoz és sokkal szebb vele a telefon viszont csúszós a fogása....
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
pietrrr
aktív tag
válasz Kiskutya #2126 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi számít normális toknak, de én ilyet használok.
Nem lóg be oldalról, így van értelme az edge kijelzőnek (cserébe nem is véd annyira), nem csúszós, nekem kifejezetten tetszik a tapintása. Vékonyabb és rugalmasabb, mint a gyári. -
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok! Hogyan tudom beállítani, hogy hiváskor a másik fél számára kijelezze a telefonszámomat?
-
Milka 78
nagyúr
válasz SpydeR3412 #2129 üzenetére
Telefon könyv/Tárcsázó->Jobb felül katt a 3 pöttyre->Beállítások->Telefonos fiókok->Ott katt a sim kártyára->További beállítások->Hívásazonosító.
Addig ütném a fejüket amíg van bennük szikra...a legjobb hogy a rendszer beállítások irányából ezt a menüpontot nem éred el és a kereső sem talál semmit ez ügyben. -
forceberg
veterán
válasz Milka 78 #2133 üzenetére
... és nálatok is mintha mindig újratöltené az A14 az alkalmazásokat?
Pl. háttérbe teszel egy böngészőt, majd lerakod a telefont, x idő múlva előhozod az ablakot, de látod, hogy nem egyből ugrik be, hanem újratölti. Engem baromira idegesít...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BB9360
aktív tag
Ahol lakom, sajnos az összes szolgáltató kutya, de mostanában olyan sokszor nem vagyok elérhető, hogy már nagyon zavaró. A készüléken be van kapcsolva a VoWIFI, de ez sem segít (régebben pl. rendszeresen bontotta a kapcsolatot 1-2 perc között...). Vagy esetleg hátráltat? Nem tudom eldönteni, de sorra kapom a jelzéseket, hogy 2-3 próbálkozás után sem vagyok kapcsolható.
Szolgáltató a Telekom, a telefont is tőlük vettem...
Ami még érdekes, hogy akár percen belül vált a Wifi hívás lehetősége és nem elérhetősége között...
Íme:
hang LTE, wifi hang nincs, jelerősség, sávszélesség
hang IWLAN, wifi hang VAN, jelerősség (gyengeség)!!!, sávszélesség
egy tegnapi kép, ahol a sávszélesség érdekes
Van valakinek valami ötlete? Én úgy gondolom, hogy wifi hang segíthetne, mert értlemezésem szerint az az elérhető wifit használja, azaz otthon az otthonit, az meg kifogástalan (5GHz-es AC-re vagyok csatlakozva, de szerintem a 2,4GHz se gond, van mindkettő). Ha tévedek, akkor köszönöm, ha valaki kiigazít. Viszont a wifi hívás (és jelének) ki- bekapcsolása, nem pedig folyamatos elérhetősége szintén aggaszt, ennek vajon mi az oka? A telefon ez esetben egy tapodtat sem mozog...
Köszönöm!
-
BB9360
aktív tag
válasz quailstorm #2138 üzenetére
Hogyan tudnék csak 2G-n telefonálni? De nem hiszem, hogy megoldaná. Kikapcsoltam a WiFi hangot, azonnal csak segélyhívás volt...
Nem tudom, hogy mi történt, de most mintha folyamatosabban lenne kint a wifi hang jele (visszakapcsoltam)...
-
BB9360
aktív tag
válasz Steve198310 #2140 üzenetére
Csak fizikai.
-
BB9360
aktív tag
válasz quailstorm #2141 üzenetére
Akkor sejtettem, hogy nem segítene...
-
krizitomo
tag
kukonosebb gondom nem volt a motorolaval, viszont telekom megkuldott egy xiaomi 14t pro ajanlattal, valtottam, a motorola csaladban marad, hat eleg utos kis keszulek ez, barmennyire szimpi volt a motorola, nem ternek ra vissza most ez utan, pedig tenyleg azt is nagyon szerettem.
-
tomazin
veterán
Amiota updateltem a14re azota elofordul, h ugy fagy ki a telefon,h latszik a hatterkep es semmi mas. Ujrainditani is csak hosszan nyomva a bekpacsologombot tudom. Van tipp tudok-e ezen segiteni?
-
Steve198310
őstag
válasz krizitomo #2144 üzenetére
Hát nem egy súlycsoport.
Nálam Mi14 váltotta a haldokló Edge40-et. Bitang egy széria. Reméljük a T széria is az. Bár én ódzkodom a Mediatek Soc-októl. Nem a szívem csücske. Több alkalommal leszopatott.Majd holnaptól a fiam kapja meg az Edge40-et.
Nagy kinlódások árán alaplapot cseréltek ami megoldotta a látszólag a problémát.[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
krizitomo
tag
válasz Steve198310 #2146 üzenetére
nekem szerencsere nem volt vele semmi gondom, pedig meg viz alatt is rengeteg orat volt, ugyhogy az sem viselte meg.
csaladban szepen hasznalatban marad tovabbra is. en a xiaomi 11 ota nezegetem oket, de most tortent meg a valtas. semmi gond ezzel a mediatekkel, ha nincs leirva, hogy az van benne, en eszre sem veszem. meg olyan jatekkal sem sikerult jatszanom, ami ugy megakasztotta volna. a rendszer meg nagyon fluid, nekem tetszik nagyon. de tenyleg a motoval sem volt gondom, csak a jo akcio miatt valtottam, de megerte, ez a kijelzo brutal szep, a kepek meg szinten, amiket csinal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest