- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron M6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
Aktív témák
-
Wajk
addikt
lehet túl gyors voltál, 10p-el a feltöltés után láttam, hogy nem került bele az 1%-os kijelzés, szóval már fixálva van ez benne, de le kellene szedned még1x, ha nem gond.
(mindig a kínai rendszerbeállításokból indultam ki és azt módosítottam, de ezen a héten a miuiandroid összemosta a nyelvi fájlokat az alap ROMal, és nem törődnek a speckó Defy beállításokkal hanem egyen beállításokat alkalmaznak, ez csak pár, de fontos beállítást jelent, mint pl az 1%-os kijelzés, USB beállítás a MotoPortal miatt, stb.... Ez nekem akkor derült ki amikor láttam, hogy 10%-os az ugrás. Fixáltam is gyorsan, bocsi érte,
nem számoltam vele, hogy ezzel nem törődnek )
amúgy érdemes frissíteni, nálam sokkal gyorsabb lett ez a build, nem tudom, hogy az új memóriabeállítások miatt, vagy a MIUI-s srácok fejlesztései miatt, vagy együtt a kettő, de az én gépen szárnyal.
Remélem másnál is hasonló a helyzet
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest