Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
megérkezett str. a maga félreérthetetlen határozottságával
-
Nyugdíjas
nagyúr
DEV_NULL haver milyen izgalomba jött a glowtól. Én kaptam két privit, meg a topicba is írt két hsz.-t, az egyiket már félkövérrel
A következő valyh' CAPS LOCK lesz?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na akkor most a szokásos pár havi körforgás jegyében visszatérek Chromera, mert felidegesített a Safari. Aztán majd vissza mikor ezel lesz teli a ... na mindegy
Amúgy úgynézem javul ebben a colormanagement. Legalábbis Macen.
És úgy figyelem az untagged GIFekkel nem tud még mindig mit kezdeni (pl. ph! avatarok).
-
vond
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #2988 üzenetére
Lóf'szt vegetálsz... Itt boldogítasz mindenkit...
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #2986 üzenetére
te beteg vagy
szerk.: ismerem az érzést
-
madgie
titán
válasz
stranger28 #2984 üzenetére
Hétvégén költözünk, egy másik kalibráló fel se tűnne az asszonynak, ellenben örülne hogy egy nagyobb kartonnal kevesebb cucc van
Asszonyt nem bántani, szegény így se hall a fél fülére.
... nem, nem én voltam -
Isual
veterán
válasz
stranger28 #2981 üzenetére
Nem merem elmondani, hogy mit veszek helyette, mert kiröhögtök
Oké, akkor sztem rakok fel egy hirdetést. Arrafelé, aztán majd alakul...
(#2982) madgie : kedves ötlet
Ha egy EA231WMi-t küldenél, akkor elgondolkodnék, mert azt talán könnyebben tudnám eladni, de így inkább maradok az eredeti tervnél
mod.: Now we're talkin'
@str: Ezt...
-
vond
MODERÁTOR
Hát én meg még csak most olvastam eztet:
zack: "gyönyörű a képminőség"
Kééééész...
Szerk.: Én is beleolvastam... Bár ne tettem volna...
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #2976 üzenetére
gondoltam ránézek már mipöcs, aztán "Békülős szex, valami komoly baki után... istenem, de jó is volt az. Amikor nem szól, hogy húzod a haját, meg azért sem, mert beverte a fejét, sőt, még a liluló kezére is mosolyog. Jhézus ereje."
jól van str, ha nem lenne a neved a hsz-ek mellett, lassan akkoris tudnám melyik a tiéd
mod.: kényszer beteg az
AndrisIsual, nincs mit tenni... de nem lesz egyszerű, most egy kör az kudarcba fulladt, de megyek tovább. Szted hol kéne aprón meghirdetni? Hardver - egyéb, vagy a fotós cuccok - egyéb alatt? Vagy mindkettőben? -
vond
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #2976 üzenetére
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #2972 üzenetére
Az nekem csak lóval jön össze, ugyhogy szerintem most lebuktál.
-
korcsi
veterán
-
Nyugdíjas
nagyúr
Milyen ki..szott segítőkész vagyok ma
Dolgozni meg ki fog? Na megyek is...
-
vond
MODERÁTOR
Aztaqrvamivanitt...
Hová kerültem?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Oké, látom ezt a meccset vittem
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #2960 üzenetére
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #2958 üzenetére
Szóval nem én vagyok itt a legnagyobb b.zi?
-
stranger28
addikt
Ez volt, igen.
Első hsz-be kéne pár tapasztalatot gyűjteni szerintem a topikból, úgy kevésbé vitáznának talán. Persze negatívat is, amiből ki lehet hozni, hogy meg kell nézni élőben, ha van lehetőség.
Meg beleírni, hogy az ilyen zack félék teljesen figyelmen kívül hagyandóak állami szinten.
-
Isual
veterán
Ti tudtok vmi TVCalculatoros oldalt, amivel lehet operálni, mert a tvcalc az meghótt, ki is szedtem az első hszből és betettem ezt a játékos szélesvásznos mizériát. Meg a dátumot is kiszedtem a végéről.
Más egyéb ötlet? Ez a BomiBoogie gyerek nagyon segítőkész!
@str: rámegyek...
-
vond
MODERÁTOR
Kicsit borsos lesz az ára, de egy ilyen cuccost pl. el bírnék hurcibálni magammal a mindennapokban...
(11,6" FullHD IPS, 256GB SSD, 3G, stb.)
-
madgie
titán
Django-t láttam, óriási film
Akkor neked valami olyasmi kéne, mint az Egreat-em: kompozit, optikai és hdmi is van rajta... meg lan persze. Ami miatt mégis meggondolandó, hogy eladjam: ugyanazon a frekin megy a távja, mint a Popcorn Hour A-210-em. Ama néha ugye jó, de máskor meg idegbaj (főleg hogy a nappaliban minden egy Logi Harmony-ról megy).
-
vond
MODERÁTOR
Django elszabadul - Csuklyás jelenet
Maga a film se rossz, de ez a jelenet mindent visz...Olvastam már "odaát" is sokat... Nézegettem is a kis Dune 102-est, de ezen meg nincs SCART/RCA kimenet... Bár HDMI-ből elvileg lehet RCA-t csinálni, nem? Mondjuk valami ilyesmivel... Kérdés, hogy gond nélkül működne-e...
No mindegy, nem csűröm-csavarom tovább a story-t itt nektek, gondolom ennyi is elég volt... Majd még agyalok a dolgon...
Köszi!
-
vond
MODERÁTOR
Köszi!
Hát, akkor még jó is, hogy szóltam...
Igazából az R6S Plus Pro-t nézegettem (sima Pro-t nem nagyon lehet kapni), de beleolvasva a topic-jába, kiderült, hogy olyan szinten gányul oldották meg a hűtését, hogy meg kell műteni ahhoz, hogy normálisan működjön... Nem mondom, hogy nem tudnám megcsinálni, de a 'szom akar még ezzel is tökölni, meg erre is költeni...
Nézegettem STB-okat is, de azokon meg jellemzően nincs még LAN port sem, nehogy WIFI... Pendrive-ra, külső merevlemezre meg nem akarunk másolgatni, az most is menne az USB-s DVD olvasóval...
Szóval azt mondod, halott a piac? Valamit pedig jó lenne beizzítani, mert három LCD-re/plazmára évek múlva sem lesz keret, viszont jó lenne mindhárom helyiségben hálózaton elérni a filmeket, sorozatokat, hogy ne kelljen vagy az U2311H előtt pupozni (én bírnám, de az asszony nem annyira szereti, hogy be kell ülni/feküdni a számítógép és monitor elé
), vagy DVD-ket írogatni, hogy bármelyik szobában elérhetőek legyenek a filmek...
Az álom az lenne, hogy a nappaliba egy 42-es, 50-es Pana plazma + valami korrekt hangkeltő, a két szobába meg egy-egy 32-es LCD (vagy akár oda is plazma), és mind vigye szépen hálózaton a filmeket, meg a feliratos sorozatokat, vagy legyen mindegyik mellett egy csecse* mediaplayer...
Már csak az párszázezer HUF hiányzik, amiből ezt megvalósíthatom...
Addig meg marad a 3xCRT+DVD kombó, meg egy PC+U2311H a HD tartalmakhoz, feliratos sorozatokhoz...
Evvan...
* Úgy gondolom, - és nem vagyok egyedül - hogy a csuklya kedves ötlet volt. Nem mondok neveket, de tré a kivitelezés. Szóval mi lenne, ha mostan csuklya nélkül, de legközelebb nagyon csecse csuklyákkal nekivágunk, és mindent bele!
-
madgie
titán
Szerintem marad, nem is tudom, miért nem vettem még le
Hogy miért? Költözünk, ott meg vittem a hálóba UTP-t, pont a tévéhez.
szerk: tippem sajnos nincs, a mediaplayer eszméletlenül rottyon van egy ideje, a 2-3 éves chipsetekkel van a legkevesebb baj, tisztelet a kivételnek.
-
vond
MODERÁTOR
Na szép, mondhatom...
Qrvára csípem, amikor az idióták osztják az észt...Már 303...
Látom, megy a gyilok keményen...
Ha lesz egy fölös fél órám, bekukkantok majd én is (nem mintha én akkora nagy szaki lennék)...
madgie! Az Egreat lejátszód megvan még? Wifi-t nem lehet valahogy ráeszkábálni, mondjuk egy USB stick személyében? Bár ha lehetne, akkor gondolom nem akarnád eladni...
Nekünk is kellene már egy ilyen kütyü otthonra, de nem akarok ilyen 40-50 ezreket költeni rá, viszont jó lenne hurcibálni 2-3 szoba között, s ha wifis lenne a cucc, akkor nem kéne átkábeleznem a fél házat...
Lényegében sima Xvid filmeket, sorozatokat kellene vinnie, idővel majd HD-t is, de semmi extra...
Nem tudom, mennyire vagy, vagytok jártasak a témában... Ha esetleg lenne ötletetek, javaslatotok, azt szívesen venném...
-
Isual
veterán
Nem hinném, hogy azok után amin többségünk keresztülment ezen felhúznád magad, de tényleg elkeserítő, hogy még mindig itt tartunk és csak a gyűlölködés megy sok LG tulaj részéről, amit a számonra érthetetlen sértettség érzés vezérel, mintha személyesen sértené a fórum "hangulata". Elszomorító, érthetetlen és sztem végtelenül kisstílű...
Ha tenyleg kapnánk pénzt a Dell-től, akkor valszeg magasrol tennék rá, de mivel nem így van, ezért kicsit bánt az, ahogy egyesek vélekedelnek rólunk és ahogyan "értékelik" a mi munkánkat ebben az egészben...
-
Isual
veterán
Szánalmas ami odaát megy, elszomorító...
-
madgie
titán
Mondom, az, amit írtam: Eizo test 255-ös gradienseinél gyönyörűek az átmenetek, nincsenek összesűrűsödő, vagy épp hirtelen váltó tónusok. Persze egy normális monitoron amúgy is nehéz kiszúrni az ilyesmit (míg egy TN-en egyből ordít, hogy alul/felül már elcsúszik az egész), de itt meg abszolút jól nézett ki.
-
madgie
titán
Srácok, hogy mennyire
kurváraunom ezt a "Dell-bérenc vagy" dumát. Megvesznek egy tyúxaros belépő LG-t, életükben nem láttak még értelmes, akár csak félprofi monitort, de egyből mindenki szakértő lesz... f@szombele, bocs a hangnemért.Hogy pozitív is legyen: tegnap kapott az U2711 egy DP kimenetes VGA-t (kösz, Nyugger!
). Félelmetesek a színátmenetek az Eizo tesztben, csak pislogtam ott vagy tíz percet... gyönyörű, semmi "csomósra" összeugrott sávok, csak szép egyenletes átmenet (mókolt Quadro driverrel). Zseniális
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #2919 üzenetére
A legjobb barátom felesége, szóval nem. Vagyis... Na, érted...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #2917 üzenetére
Ezt véletlenül alapból tudom
-
Nyugdíjas
nagyúr
Érdekes, hogy mindenki azt hiszi ennek oka van. Pedig nincsen
Aszontam a leánynak aki a design dolgainakt csinálja újabban, hogy csináljon amit jólesik. Aztán pár hét után előállt pár tervvel, azt ez tetszett leginkább. Kb ennyi.
Esetleg annyi, hogy eredetileg beletervezte a "kerek tukánt" az Oázis szóba "O" betűnek. Na arról hamar lebeszéltem, mert olyant nem csinálunk logóval nem tudom hány százezer éve. Szerencsére nem ez a szakmája (Textiltervező a lelkem. Mi meg kis pénz kis foci, nem tudunk egy rendes tervezőgrafikust megfizetni, ez meg "esett".), ugyhogy megbocsájtjuk neki
-
M@trixfan
addikt
Az kicsit fájdalmas, hogy a cikk szerzője sem érti a normális HDPI lényegét az egyik előbbi linken. Pedig lenne mit okítani, még mindig rengetegen jönnek a "dehát már az 1080p is milyen kicsi a notebookomon" mantrával
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #2911 üzenetére
cirka tíz év és lecserélem az NEC-t
-
vond
MODERÁTOR
Hopp-hopp-hopp...
"ellentétben a 23,8" képátlójú, monitorokba szánt UHD panellel, amelyek szintén Vancouverben mutatkoztak be. Épp úgy, mint a 14 colos Quadruple HD fantázianevű, 2560x1440 képpont megjelenítését biztosító kijelzők, amelyek értelemszerűen elsősorban notebookokban lelhetnek otthonra."
~24" 3840x2160px, meg 14" WQHD... Alakul a dolog...
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #2907 üzenetére
Nekem ezzel indult a napom. Eddig egész kellemes
-
vond
MODERÁTOR
Vááááááááá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?