- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
atus
senior tag
Azért ez nem egészen a kábelek számától függ szerintem. Párhuzamos kábelben is egy kazalnyi tű van, és mégse kötheti meg a FireWire cipőfűzőjét se, optikai kábelről nem is beszélve.
Elvileg lehetséges lenne szerintem, olyan 50mb/s már talán elég lenne. Ha egy megapixeles információval számolunk (pl 1280*960), 40 kép/s frissítés mellett, akkor a fenti sávszél már elég lenne. Mondjuk fogalmam sincs, hogy ez gyakorlatban megoldható-e. -
bdav
őstag
most ez ilyen ''józan paraszti ész'' hsz lesz: a tv és vidi közt kell 1db jelet továbbküldeni (pl. rca dugoval lehet összedugni, abban 1 amin megy a cucc, a másik a föld). a VGA csatinál meg van egy kazalnyi tű, szóval gondolom azt mind át kéne küldözgetni. ez nem gond egy picit?
-
salazol
őstag
Olyat már láttam, ami rögtön SVGA-TV átalakító is volt és a videojelet továbbította 2,4 GHz-en. Gondolj bele, az SVGA jel sávszélessége sokszorosa a PAL videójelének. Ezért nem nagyon hiszem, hogy létezne olyan, amelyik a videókártya kimenetét egy-az-egyben továbbítaná rádióhullámokon.
-
Bobojsza
aktív tag
Ugye van radios billentyuzet meg eger.
De van -e radios monitor. Most nem hulyesegbol kerdezem, mert ugye ez lenne a tokeletes mobilitas, a gep az egyik szobaban a masikban pedig az input output eszkozok, azaz a nyomtato nem, az maradhatna a masik szobaban.
Tehat van-e valami mod a kep radios tovabbiatasara.
?????
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest