Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
atus
senior tag
Azért ez nem egészen a kábelek számától függ szerintem. Párhuzamos kábelben is egy kazalnyi tű van, és mégse kötheti meg a FireWire cipőfűzőjét se, optikai kábelről nem is beszélve.
Elvileg lehetséges lenne szerintem, olyan 50mb/s már talán elég lenne. Ha egy megapixeles információval számolunk (pl 1280*960), 40 kép/s frissítés mellett, akkor a fenti sávszél már elég lenne. Mondjuk fogalmam sincs, hogy ez gyakorlatban megoldható-e. -
bdav
őstag
most ez ilyen ''józan paraszti ész'' hsz lesz: a tv és vidi közt kell 1db jelet továbbküldeni (pl. rca dugoval lehet összedugni, abban 1 amin megy a cucc, a másik a föld). a VGA csatinál meg van egy kazalnyi tű, szóval gondolom azt mind át kéne küldözgetni. ez nem gond egy picit?
-
salazol
őstag
Olyat már láttam, ami rögtön SVGA-TV átalakító is volt és a videojelet továbbította 2,4 GHz-en. Gondolj bele, az SVGA jel sávszélessége sokszorosa a PAL videójelének. Ezért nem nagyon hiszem, hogy létezne olyan, amelyik a videókártya kimenetét egy-az-egyben továbbítaná rádióhullámokon.
-
Bobojsza
aktív tag
Ugye van radios billentyuzet meg eger.
De van -e radios monitor. Most nem hulyesegbol kerdezem, mert ugye ez lenne a tokeletes mobilitas, a gep az egyik szobaban a masikban pedig az input output eszkozok, azaz a nyomtato nem, az maradhatna a masik szobaban.
Tehat van-e valami mod a kep radios tovabbiatasara.
?????
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi