Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
nos emberek látom nem igen szeretnétek hozzászolni a témához bocs de nme tom hogy kell képet beszurni ha vki elmondja ako nyomok fel pár képet amugy ,meg a waterchill extreme pumpaval kapcsoilatban lenne pár kérdésem pl hogy ha nincs usb kábelem és nincs rádugva semmi tehát nincs rajt csö meg viz meg usb ako ha molexre rádugom ako egy zöld led világit a hátulján a burkolatbol namost barkácsolni akarok egy usb kábelt hozzá vki akinek ilyenje van nemtudná nekem ellenállásmérüvel kiméregetni hogy mit mihez kell mert apumpábol nekem 4 jön a lapon meg 4/5 van földel de az nem kell hogy melyiket melyikhaz ha éehet képpel kösz
hogy kell képet beszurni vki elmondhatná please köcc cs halas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest